Hier ben je:

Wereldbal (Megabal)

Wereldbal (Megabal)

De Wereldbal (Megabal) mag die naam met trots verdedigen, aangezien het een megagrote bal betreft. De opblaasbare bal heeft een doorsnede van maar liefst 2 meter. Geschikt voor diverse spelelementen.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 2 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Wereldbal (Megabal)

Een Wereldbal (Megabal) leent zicht voor verschillende activiteiten, gelegenheden en evenementen. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een onderdeel van een zeskamp. Eerst neemt van elk team iemand plaats op de wereldbal (we hebben er meerdere). Daarna wordt er geklokt welk team de bal het snelst naar de overkant rolt. Ook een vorm van ‘handbal’ is mogelijk. Teams proberen de bal bij elkaar in de goal te rollen.

 

Attractie huren, grote bal

Een grote bal als attractie huren kan via Attractieverhuur Olivier. Wij zijn dé aanbieder als het om ballen gaat. Zo verhuren we onder andere Bubbelvoetbal en Rokvoetbal, evenals de Mega Basketbalgame en Footpool. De attractie Wereldbal (Megabal) huren is leuk wanneer je iets wilt doen met een zeskamp. Maar dit kleurrijke object kan evengoed fungeren als decorelement bij bedrijfsopeningen, voetbal-gerelateerde evenementen en verenigingen. Een bal voor elke gelegenheid.

 

2 meter doorsnede

Dankzij een doorsnede van 2 meter valt de bal in de categorie megaballen. Dit zijn speciale spelballen/speelballen voor humorrijke, plezierige en uitdagende situaties. Eén daarvan is de spelsituatie waarbij teams een parcours met obstakels dienen af te leggen. Cruciaal detail: ze dienen tegelijkertijd de bal boven het hoofd te houden. Daarmee vervult de bal van 2 meter een grappige bijrol voor ‘de vloer is lava’.

 

Wereldbal (Megabal) en andere attracties huren

Voor enkele tientjes beschik je al 24 uur over de Wereldbal. Het is zowel mogelijk de ballen bij ons magazijn op te halen/retourneren als dat wij deze attractie op locatie brengen, opblazen en klaar leggen. Daarnaast is het mogelijk de attractie aan te vullen met andere attracties. Populair zijn attracties in de categorie ‘Zeskamp’, ‘Waterpret’ en ‘Voetbal’. Ook Oud-Hollandse Spelen en de moderne tegenhanger Interactive Play Systems zijn populair bij onze huurders. Attractieverhuur Olivier biedt samengevat een wereld(bal) aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Wereldbal met een doorsnede van 2 meter
  • Blowers, luchtpompen