Hier ben je:

Paalgevecht boven water (Zakslaan)

Paalgevecht boven water (Zakslaan)

Dit is een keileuke attractie, dat staat als een paalgevecht boven water. Bij Zakslaan barst er een strijd der titanen los. Wie valt er als eerst in het onderliggende water?

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren)
199,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 5 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Paalgevecht boven water (Zakslaan)

Tijdens het paalgevecht boven water (Zakslaan) hoor je luid gejoel van de kant. Niet zo gek, want het is leuk om iemand in het water te zien landen. En dat gaat sowieso gebeuren wanneer de winnaar de beslissende mep uitdeelt. Vroeg of laat kan de verliezer geen weerstand meer bieden. Dit klassieke spel kan nog steeds op veel enthousiasme rekenen onder deelnemers en toeschouwers. Huur deze oerhit nu zelf voor een topdag vol vermaak.

 

Zakslaan: spanningsopbouw

Een leuk kenmerk van Zakslaan is allereerst de spanningsopbouw. We zien immers twee kandidaten positie kiezen bovenin, waarna ze langzaam naar elkaar toeschuiven. Terwijl de strijders elkaar naderen, neemt de spanning toe. Het paalgevecht boven water staat op het punt om los te barsten. Ja, daar: de eerste tik wordt uitgedeeld! Vervolgens is de spanning helemaal om te snijden. Na de trage start wordt er in het wilde weg geslagen. Hier is het spektakel, er gaat iemand onherroepelijk het water in.

 

Paalgevecht boven water huren

Over opbouw gesproken, je kunt Attractieverhuur Olivier ook inschakelen voor de op- en afbouw. Uiteraard betreft het een vrijblijvende dienst, omdat we flexibel zijn. Je kunt dus zelf kiezen wie de gehuurde attractie op- en afbouwt. Daarnaast gaat het huren van het paalgevecht boven water optioneel gepaard met een bezorgservice. Daardoor kun je in je luie stoel blijven zitten, je hoeft niets af te halen. Samengevat kunnen we het hele huurtraject verzorgen of ‘kale’ verhuur, het meegeven van de attractie.

 

Zakslaan combineren met andere attracties

Het paalgevecht boven water (Zakslaan) combineer je eenvoudig met andere waterattracties, bijvoorbeeld Spijkerbroek Hangen boven water. Het Opblaasbare Zwembad verhuren we ook los. We geven bovendien korting als je dat doet! Bekijk daarom alle attracties van Attractieverhuur Olivier voor jouw zeskamp.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)