Hier ben je:

Skippy Springpaarden voor kinderen

Skippy Springpaarden

De grappige Skippy Springpaarden (opblaasbaar) geven je de gelegenheid om een wedstrijdje ‘paardrijden’ te organiseren. Wanneer het startsignaal gegeven is, begint de race naar de finish. Wie is het snelst?

Informatie over deze attractie

19,- voor een dag (afhalen en retourneren)
29,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 0,5 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Skippy Springpaarden voor kinderen

Lekker hoppen en springen maar met de opblaasbare Skippy Springpaarden voor kinderen van Attractieverhuur Olivier. Hop, hop hop, paardje in galop! Het gaat hier om twee paardjes, we kunnen er maximaal 6 leveren. We leveren ook de luchtpompen mee om ze op te blazen. Zet zelf een parcours uit of race tegen elkaar in een rechte lijn. Vervolgens is het de vraag wie als eerste over de eindstreep komt.

 

Zeskamp of kinderfeestje

Attractieverhuur Olivier heeft allerlei leuke spellen voor een zeskamp of kinderfeestje. Ook als (aanvulling op een) vrijgezellenfeest kunnen de Skippy Springpaarden een hilarisch hoofdstuk vormen, kijk dan eens naar de Skippypaarden voor volwassenen. Humor is sowieso gegarandeerd, want het ziet er nogal gek uit op die Skippy Springpaarden voor kinderen. Onder andere de kinderen, toch wel de grootste doelgroep, beleven hier veel plezier aan. Bovendien is de huurprijs zó laag dat je ze niet kunt laten lopen. Zeker wanneer je bedenkt dat dit zoveel lachende gezichten oplevert. Die lach is onbetaalbaar en de attractie spotgoedkoop.

 

Skippy Springpaarden huren

Daarom is het hoog tijd om je slag te slaan. Huur de Skippy Springpaarden via Attractieverhuur Olivier en boek er eventueel een andere attractie bij. We bieden namelijk nog meer voordeel bij het huren van meerdere attracties. Daarnaast kun je het kinderfeestje variatie en vermaak bieden dankzij een ‘attractietoernooi’ met allemaal onderdelen. Zo creëer je bijvoorbeeld alsnog je eigen zeskamp tijdens het kinderfeestje.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier is een toegankelijk, laagdrempelig attractieverhuurbedrijf met behoorlijk wat attracties voor kinderfeestjes en evenementen. We zetten ons dagelijks in om huurders te voorzien van leuke, grappige en geniale attracties. We hebben zelfs een limousinerit in de aanbieding, zodat gasten in stijl vervoerd kunnen worden. Bekijk de attracties en het partyvervoer voor alle mogelijkheden.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen