Hier ben je:

Kruip Rups (De Vier Rupsetiers)

Kruip Rups (De Vier Rupsetiers) 

De Kruip Rups bindt vier personen per rups aan elkaar. Er start een teamstrijd tussen de beide rupsen. Welk team komt als eerst over de finish? Het draait om samenwerking.

Informatie over deze attractie

25,- voor een dag (afhalen en retourneren)
27,50 voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 4 meter
hoogte: 0,2 meter

Meer informatie over Kruip Krups (De Vier Rupsetiers)

De Kruip Rups bestaat uit vijf panelen. De deelnemers hebben hun voeten op hun eigen panelen, hun handen op de voorliggende panelen. Daardoor ontstaat er voor het oog een rups en een rupsbeweging. Per rups is er plaats voor vier personen, het voorste (vijfde) paneel dient als ‘kop’. De bedoeling is om een afstand te overbruggen en de snelste tijd neer te zetten. Dankzij het gebonden karakter is samenwerking essentieel om vooruit te komen. Alleen met voldoende onderlinge afstemming en timing lukt het meters te maken. Vandaar vormt dit de perfecte attractie voor teambuilding. Overigens leidt de Kruip Rups tot grote hilariteit. Want natuurlijk gaat het vaker mis dan goed. En dat ziet er niet uit. Ook toeschouwers vermaken zich.

 

Kruip Rups: De Vier Rupsetiers

Vergeet romans, films en musicals als De drie musketiers. Er ontpopt zich namelijk een veel boeiender schouwspel in de vorm van De Vier Rupsetiers. De Rupsetiers zijn de aangewezen helden die de rups naar de overkant brengen. Deze eervolle uitdaging kan eeuwige roem opleveren wanneer ze de andere Rupsetiers verslaan. De geeltjes versus de blauwtjes.

 

Attractie rups huren, onderdeel zeskamp

Je kunt de attractie nu huren bij Attractieverhuur Olivier, hét attractieverhuurbedrijf voor teambuilding-spellen. We vermelden hierbij graag de uitstekende geschiktheid van de attractie voor een zeskamp. Daarnaast wijzen we op het verdere aanbod van zeskamp-attracties. Zo hebben we het Vliegend Trektapijt (Meerpersoons), het Lange Voeten Spel, Ringsteken Te Paard, Skippy Springpaarden voor volwassenen en kinderen en Reuzenpotloden in ons assortiment.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier verhuurt attracties aan evenementenorganisatoren, verenigingen en stichtingen. Ook leveren wij attracties voor gemeentes, provincies en onderwijsinstellingen. Tot slot zijn bedrijven en families evengoed van harte welkom. Samengevat bieden we voor iedereen een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Kruip Rups, per set van vijf (vier personen).