Hier ben je:

Reuzenpotlood

Reuzenpotlood

Het Reuzenpotlood is inzetbaar als onderdeel van verschillende spelactiviteiten. Het gigantische potlood kun je voorzien van een stift in de punt. Dan kun je er vervolgens ook nog mee tekenen.

Informatie over deze attractie

29,- voor een dag (afhalen en retourneren)
39,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 0,5 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Reuzenpotlood

Ons Reuzenpotlood is staand maar liefst 4 meter hoog! Zo’n groot potlood heb je vast nog nooit eerder gezien. Dit leuke ding leent zich goed voor spelletjes tijdens (bijvoorbeeld) een zeskamp. Dankzij een meegeleverde luchtpomp kun je het grote potlood eenvoudig voorzien van de gewenste luchthoeveelheid. Daarna kan het spel(en) beginnen. Wie gaat het onderdeel met dit opvallende exemplaar winnen?

 

Reuzenpotlood voor onder andere een zeskamp of estafette

Dit gevaarte levert hilarische situaties op bij spelactiviteiten als een zeskamp of estafette. We geven je wat voorbeelden van mogelijke toepassingen. Allereerst die estafette: Je hebt twee teams die weer onderverdeeld zijn in tweetallen langs een parcours. Vervolgens brengt het ene tweetal het reuzenpotlood zo snel mogelijk bij het andere tweetal. Welk team krijgt dit gevaarte het eerst over de finish? Humor en sensatie zijn verzekerd, vooral wanneer het parcours lastig wordt gemaakt. Ten tweede een andere spelvorm: De teams dienen naam en logo van de vereniging of het bedrijf te tekenen. Hiervoor is er een stift aangebracht in de punt van het reuzenpotlood. Het team dat het meest nauwkeurig tekent, wint dit onderdeel.

 

Reuzenpotlood huren

Je huurt het reuzenpotlood al voor twee tientjes. Verder kun je het opblaaswerk aan ons overlaten voor één extra tientje. Voor dat bedrag regelen we ook de afbouw. Tot slot is het mogelijk om het potlood door ons te laten bezorgen en weer op te halen. Dit is vooral makkelijk als je ons een volledige zeskamp laat uitzetten, bijvoorbeeld in combinatie met een stormbaan of een zeephelling (met of zonder waterbassin). En wat dacht je van de Spijkerbroek Hangen boven water?

 

Een wereld aan attractieplezier

Attractieverhuur Olivier staat voor een wereld aan attractieplezier. Hier huur je alle soorten attracties van zeskamp tot springkussens & kinderattracties. We verhuren eveneens sport– en voetbalattracties. Zowel particulieren als bedrijven weten ons veelvuldig te vinden.

 

Wat krijg je?

  • Mega-potlood
  • Luchtpomp