Hier ben je:

Lange Voeten Spel

Lange Voeten Spel

Bij het humorrijke Lange Voeten Spel heeft de deelnemer (kunstmatig) extreem lange ‘voeten’. Op het uiteinde van elke ‘voet’ ligt een bal. Vervolgens dient er een parcours afgelegd te worden.

Informatie over deze attractie

19,- voor een dag (afhalen en retourneren)
29,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 0,2 meter
hoogte: 0,1 meter

Meer informatie over Lange Voeten Spel

Dit Lange Voeten Spel bevat lange voeten in de vorm van speciale planken met lussen. Bovendien zijn de voeten uitgerust met draagringen op de ‘tenen’ voor de meegeleverde voetballen. Maar die ringen zijn niet zo dik. Dus er hoeft maar iets te gebeuren, of de ballen rollen uit de ringen. En dan ben je af, óf mag je opnieuw aan het parcours beginnen. De tijd loopt intussen wel gewoon door. Om die reden draait alles in dit spel om een afweging tussen balans en snelheid.

 

Go go Gadget uitschuifvoet

Het supergrappige Lange Voeten Spel is bij Attractieverhuur Olivier geïnspireerd door Inspector Gadget. Dit was een onhandige cyborg (mens en machine) én detective in de gelijknamige, Amerikaanse animatieserie. Hij kon lichaamsdelen laten uitrekken die daarna heel lang werden. Maar dat werkte nooit optimaal, waardoor er hilarische taferelen ontstonden. Zijn ‘Go go Gadget uitschuifarm’ is nu de basis voor onze ‘Go go Gadget uitschuifvoet’.

 

Lachen met het Lange Voeten Spel

De onhandigheid van Inspector Gadget ga je nu zélf ervaren bij dit extreem grappige spel. Dat wordt hoe dan ook lachen, want het ziet er zo lomp uit allemaal. Perfect voor vermakelijke stories als particulier of bedrijf. Om de prijs hoef je het niet te laten, aangezien de huurprijs spotgoedkoop is. Je weet wat ze zeggen over grote voeten hè? Tijdens een potje Lange Voeten Spel ontdek je pas écht wie de ballen (nog) heeft. Samengevat gaat het om een spannende strijd vol plezier en behendigheid.

 

Attractie huren

Een attractie huren doe je vanzelfsprekend bij Attractieverhuur Olivier, met ruim 130 attracties altijd raak. Het Lange Voeten Spel is erg geschikt voor een zeskamp, waarvoor we nog veel attracties in ons assortiment hebben. Zoals de Hoofd Waterdragers, het Vliegend Trektapijt en het Ringsteken te Paard.

 

Wat krijg je?

  • Een paar lange voeten
  • Voetbal 2x