Hier ben je:

Vliegend Trektapijt (Meerpersoons)

Vliegend Trektapijt (Meerpersoons)

Mintens twee personen nemen plaats op elk Vliegend Trektapijt (Meerpersoons). Op exact het juiste moment springen ze omhoog. Zo kan de grote mat vooruit getrokken worden. Teambuilding in the making!

Informatie over deze attractie

19,- voor een dag (afhalen en retourneren)
29,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 0,1 meter

Meer informatie over Vliegend Trektapijt (Meerpersoons)

Het Vliegend Trektapijt (Meerpersoons) is de grote variant van het ‘normale’ Vliegend Trektapijt. Nu is het nog iets moeilijker, want op elk tapijt staan minstens twee personen. Dat vraagt nog meer nauwkeurige afstemming onderling om de mat vooruit te krijgen. En dus neemt de kans op fouten toe, wat het geheel uiteraard extra grappig maakt. Deze grote mat past perfect in een zeskamp als één van de onderdelen.

 

Treintjes en teambuilding

Er ontstaan treintjes door meerdere matten te huren. Als team van een treintje trek je elkaar naar voren door tegelijkertijd te springen. Dit vergt flink wat competenties rond communicatie en coördinatie. Aangezien dat niet direct ‘geregeld’ is, gaat het heel snel mis. Daarom is dit de ideale activiteit voor een humorrijk, luchtig en leuk potje teambuilding. Na een aantal pogingen gaat de samenwerking steeds beter en dat is maar goed ook. Het blijft immers een wedstrijd tussen teams en het andere team maakt eveneens progressie. Wie wint de strijd rond het Vliegend Trektapijt (Meerpersoons)?

 

Vliegend Trektapijt (Meerpersoons): naar de overkant

Er zijn twee wedstrijdopties. Allereerst de klassieke wedstrijd: welk team bereikt het snelst de overkant. Ten tweede is er een optie om een bepaalde speelduur af te spreken. Daarna is het de vraag welk team er binnen die speelduur de meeste meters aflegt. Dit is hilarisch om te doen en hartstikke leuk om naar te kijken. De supporters, het publiek vinden dit vaak een favoriet onderdeel. Al met al valt er meer dan genoeg plezier te beleven aan dit typische zeskamp-onderdeel.

 

Attractieverhuur Olivier

Als attractieverhuurbedrijf zetten we alles op alles om een wereld aan attractieplezier te creëren. Om die reden hebben we wel (plusminus) 130 attracties in de aanbieding voor de verhuur. Grijp nu je kans en geniet van onder andere het Vliegend Trektapijt (Meerpersoons).

 

Wat krijg je?

  • Vliegend Tapijt