Hier ben je:

Midget Voetbal Golf

Midget Voetbal Golf

Midget Golfen met een voetbal, dat kan met deze opblaasbare variant. Leg de bal klaar en schiet. Niet te hard maar ook zeker niet te zacht. Scoor 10, 20 of zelfs 50 punten en laat zien hoe goed je bent.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
79,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5.75 x 1.10 meter
hoogte: 0.65 meter

Meer informatie over Midget Voetbal Golf

Golfen doe je normaal gesproken met een club en golfballetjes op de golfbaan net als Voetgolf. Midgetgolfen is de kleine variant en die hebben we nu ook in de voetbalvorm, de opblaasbare Midget Voetbal Golf attractie is speciaal ontworpen om op kleine afstand de bal te ‘putten’. En dat is nog best lastig. Schop de bal te zacht en de bal blijft in het midden liggen, schop je te hard, dan zal de bal uit het kussen vliegen. Schop precies hard genoeg en je haalt 10, 25 of 50 punten.

 

Voetbalverenigingen en scholen

Het speelkussen Midget Voetbal Golf verhuren we veel aan voetbalverenigingen die de afsluiting van het seizoen vieren of een unieke trainingsdag organiseren. Daarnaast brengen we deze attractie ook veel naar scholen voor een sportdag of pleinfeest. Dit kussen is uitermate geschikt als toernooi of ‘wie scoort de meeste punten’ element. Tip: geef een leuk prijsje weg voor de winnaar en het fanatisme stijgt gelijk.

 

Midget Voetbal Golf en andere voetbalattracties.

Combineer de Midget Voetbal Golf met de Voetbal Flipper, de Voetbal Schietschijf, het Voetbal Sjoelen, Voetbal Dart of de Shoot Out en je hebt een mooi en uitdagend parcours. Als je niet zoveel ruimte hebt is deze attractie ook erg geschikt omdat het kussen 575 x 110 cm groot is. De hoogte is 65 cm. De attractie kan in elke auto vervoerd worden en weegt maar 22 kilo.

 

Groots uitpakken

Wil je echt groot uitpakken tijdens je voetbalevenement met onze voetbalspellen? Kies dan voor een combinatie met onze Voetbal Rodeo, Levend Tafelvoetbal of Pannakooi Arena. Olivier Attractieverhuur levert deze attracties op locatie en kan desgewenst de op- en afbouw verzorgen. Het is uiteraard ook mogelijk dit zelf te doen, wij geven een duidelijke instructie mee en zijn bereikbar voor vragen.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Voetbal