Hier ben je:

Voetbal Rodeo

Voetbal Rodeo

De Voetbal Rodeo betreft een voetbalvariant van de Rodeostier. Deelnemers nemen om en om plaats op de voetbal. Het doel is om zolang mogelijk te blijven zitten, maar lukt dat?

Informatie over deze attractie

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 4 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Voetbal Rodeo

Bij de Voetbal Rodeo geldt een eeuwenoude voetbalwet. Het is pas afgelopen als het afgelopen is, want er kan nog van alles gebeuren. En net als bij voetbal zijn er bij Voetbal Rodeo soms onverwachte uitslagen. Zo kan het gebeuren dat de favoriet zomaar afvalt, terwijl een ander juist uitblinkt. Maak het mee en daag elkaar uit. Dat levert namelijk heel wat humor en sensatie op.

 

Minder houvast dan bij de Rodeostier

Je bent vast wel bekend met de klassieke Rodeostier. Vanwege het postuur van dat ‘dier’ zit je nog redelijk goed in het zadel. Je hebt iets meer houvast. Daarentegen zorgt de ronde vorm van de ‘voetbal’ al snel voor problemen. Probeer maar eens te blijven zitten op zo’n ronde bol, die flink beweegt. Toch maak je altijd een kans, zelfs als de Rodeostier doorgaans al moeilijk is. Want de Voetbal Rodeo is instelbaar voor verschillende niveaus en standen.

 

Voetbal Rodeo: professionele entertainer aanwezig

Die instellingen laat je over aan de professionele begeleider die de activiteit begeleidt. Omdat de bediener veel ervaring heeft, wordt de voetbal zo goed mogelijk afgesteld. Ook kan de begeleider zorgen voor verrassingen in het spel, zodat de ‘competitie’ spanning levert. Al met al valt er genoeg te beleven. En het is dé vraag wie deze wedstrijd gaat winnen. Attractieverhuur Olivier biedt een hoop plezier door het huren van deze rodeostier.

 

Sportattracties en voetbalattracties

Attractieverhuur Olivier biedt voetbalattracties, met onder andere Footpool (Voetbal Pooltafel), Levend Tafelvoetbal en de Pannakooi. In de categorie Sportverhuur zijn er ook allerlei sportattracties. Verder leveren we Fun Food en Partyverhuur. Op die manier kun je alles in huis halen voor een gezellig feestje. We helpen zowel bedrijven als particulieren aan een topdag met leuke attracties.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder