Hier ben je:

Rendier Rodeo (kerstvariant Rodeostier)

Rendier Rodeo

Ho Ho Ho bij de Rendier Rodeo. Deze kerstvariant van de Rodeostier steelt hoe dan ook de show. Welk geïmproviseerde hulpje van de kerstman kan dit rendier wel even temmen?

Informatie over deze attractie

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 4 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Rendier Rodeo

Bij de Rendier Rodeo is het rendier een echte wildebras. Hij loopt stevig uit de pas! Dus overeind blijven is de uitdaging voor diverse deelnemers. Dat valt nog niet mee, gezien de snelheden en onverwachte bewegingen. Voordat je het weet, lig je op het kussen. Daarna is het aan iemand anders om het langer vol te houden. Maar stel dat die ander het beter doet… Dan verwachten we wel een nieuwe poging voor revanche! En zo ontstaat er een fanatieke competitie tussen allemaal ‘hulpjes van de kerstman’.

 

Rendier Rodeo: kerstmarkt, kerstfeestje en meer

Particulieren, evenementenorganisatoren en winkeliersverenigingen, evenals sportclubs en marktlui, huren de Rendier Rodeo. Dit succesnummer trekt altijd publiek aan. Want zowel voor deelnemers als toeschouwers biedt het rendier heel wat humor. Bovendien slaat de humor zomaar om in oprechte trots, als iemand lang blijft zitten. Wie wint de steun van het publiek en wie verlaat als lachertje het rendierpark?

 

Inclusief professionele begeleiding

Deskundig personeel begeleidt de activiteit. De professionele begeleiding is inclusief. De op- en afbouw van de attractie op locatie is evengoed inclusief. Het is allemaal wel zo gemakkelijk: Attractieverhuur Olivier levert de attractie én biedt volledige ondersteuning. Ten eerste scheelt dat jullie veel tijd en moeite, ten tweede is het veilig.

 

Besturing met verschillende standen

Tot slot kan de professionele bestuurder ‘Rendier Rodeo’ op verschillende standen zetten. Het zorgt onbewust voor extra hilariteit. Neem bijvoorbeeld een stoere spierbundel, die kan vrij snel gelanceerd worden. Een ogenschijnlijk kansloze deelnemer houdt het juist onverwacht lang vol. Hoe kan dat nou? Niets is wat het lijkt. Ook is deze attractie voorzien van automatische tijdsmeting. Attractieverhuur Olivier heeft naast dit wilde rendier nog meer Kerst- en winterattracties zoals de Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan) en de Après Skihut Opblaasbaar (Berghut).

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder