Hier ben je:

Rendier Rodeostier

Ho Ho Ho bij de Rendier Rodeostier. Deze kerstvariant van de Rodeostier steelt hoe dan ook de show. Welk geïmproviseerde hulpje van de Kerstman kan dit rendier wel even temmen?

Huurprijs

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)

 

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 4 meter
hoogte: 3 meter

Hoe werkt de Rendier Rodeostier?

Met de Rendier Rodeostier gedraagt het rendier zich heel wild, met een stevig onvoorspelbaar tempo. De uitdaging voor de deelnemers is om op de stier te blijven zitten terwijl hij wild beweegt. Dit is niet makkelijk, gezien de hoge snelheden en onverwachte bewegingen. Wie weet beland je snel op het kussen. Daarna is het aan een volgende deelnemer om de uitdaging aan te gaan. Maar als die persoon het beter doet, verwachten we natuurlijk een nieuwe poging! Zo ontstaat een competitie onder de ‘hulpjes van de kerstman’.

Rendier Rodeostier: attractie voor kerstmarkten, kerstfeestjes en meer

Zowel particulieren als evenementenorganisatoren, winkeliersverenigingen, sportclubs en marktkooplui huren een rodeostier. Deze populaire attractie trekt veel publiek aan. Zowel deelnemers als toeschouwers ervaren veel plezier door de capriolen van het rendier. Bovendien kan de humor plotseling omslaan in oprechte trots wanneer iemand erin slaagt om lang te blijven zitten. Welke deelnemer wint de gunst van het publiek en wie verlaat het rendierpark met een knipoog?

Inclusief professionele begeleiding

Ervaren personeel staat klaar om de activiteit te begeleiden, en deze professionele begeleiding is inbegrepen. Het opzetten en afbreken van de attractie op locatie is ook inbegrepen. Dit bespaart veel tijd en moeite, en draagt bij aan extra veiligheid.

Extra uitdaging met de Rendier Rodeostier

De professionele bestuurder van de ‘Rendier Rodeostier’ heeft de mogelijkheid om verschillende standen in te stellen wat voor extra hilariteit zorgt. Stel je bijvoorbeeld een gespierde stoere deelnemer voor, die razendsnel gelanceerd kan worden, of een deelnemer waarvan je niet verwacht en die veel langer blijft zitten. Hoe is dat mogelijk? Schijn bedriegt. Daarnaast beschikt deze attractie over een tijdmeting waardoor jezelf niet de tijd hoeft te meten. Naast dit rendier verhuren we ook andere winterattracties, waaronder de Mega Rodelbaan en de Opblaasbare Après Skihut.

Wat krijg je bij de rendier rodeostier?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder

 

Ben je op zoek naar een andere attractie voor je evenement, zoals een zeskamp? Ontdek nu welke attracties beschikbaar zijn binnen ons assortiment aan attractieverhuur.