Hier ben je:

Popcornmachine (professioneel tafelmodel)

Popcornmachine (professioneel tafelmodel)

Dankzij de popcornmachine maak je in een oogwenk krokante, zoete popcorn om uit te delen. Met zo’n professioneel tafelmodel maak je indruk. Je eigen, echte popcornmaker! Dat is ook gaaf.

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag (afhalen en retourneren)
99,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
0,29 voor de ingrediënten per zakje popcorn


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,45 x 0,4 meter
hoogte: 0,75 meter

Meer informatie over Popcornmachine (professioneel tafelmodel)

De popcornmachine past perfect bij evenementen, feestjes en partijen. Vooral vanwege het feestelijke en filmische karakter. En je zet een vrolijke, prettige festivalsfeer neer. Daarnaast is het natuurlijk gewoon heel lekker. Om die reden trekt de popcornmaker veel publiek. Want zeg nou zelf: een portie popcorn is altijd een goed idee. Dus is er traditiegetrouw veel interesse in deze machine. Wanneer sla jij je slag?

 

Popcornmaker huren

Huur een popcornmaker, omdat popcorn geliefd is bij bijeenkomsten en evenementen. Bovendien betreft dit een professioneel tafelmodel. Deze uitvoering wordt daarom daadwerkelijk gebruikt door bedrijven, waaronder bioscopen. Nu is het jouw beurt om de smaaksensoren te strelen met de popcornmachine. Vervolgens ontvang je enthousiaste reacties. Al met al heb je het goed voor elkaar. Huur de machine, inclusief de ingrediënten, bij Attractieverhuur Olivier voor een hele dag plezier.

Popcornmachine om zelf de lekkerste popcorn te maken

Attractieverhuur Olivier brengt je een popcornmachine om zelf de lekkerste popcorn te maken. Optioneel verzorgen we eveneens de op- en afbouw. Overigens ontvang je korting als je meerdere attracties huurt. Of wanneer je deze attractie meerdere dagen huurt. Je kunt bijvoorbeeld de popcornmaker combineren met onze Suikerspinmachine. Verder zijn er combinaties denkbaar met de Ranja-Olifant, de Ranja-Koe, Jimmy’s Nachos Verwarmer en de Poffertjesplaat. Daarnaast is het leuk om de popcorn te verkopen vanuit onze Foodtruck Verkoopwagen.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier staat bekend om een wereld aan attracties. Ten eerste scoren de zeskamp-attracties en familie-attracties hoog bij onze klanten. Ten tweede zijn de voetbal-attracties en Oud-Hollandse Spelen populair. Tot slot behoren de springkussens tot de bestverhuurde attracties. Samengevat zijn er nogal wat mogelijkheden als het om attracties gaat. Maar de popcornmachine (professioneel tafelmodel) is alvast een eerste stap in de goede richting. Funfood is altijd een leuke toevoeging aan ieder feest of evenement.

 

Wat krijg je?

  • Popcorn Machine
  • Hoeveelheid ingrediënten naar wens
  • Zakjes voor de popcorn