Hier ben je:

Après Skihut Opblaasbaar (Berghut)

Après Skihut Opblaasbaar (Berghut)

Hoe gaaf is dit. Een Après Skihut Opblaasbaar (Berghut) in je tuin, bij het buurtfeest of tijdens een personeelsborrel van je bedrijf. Deze blikvanger is maar liefst 4 meter hoog en daardoor ook geschikt voor een heater in de tent.

Informatie over deze attractie

289,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 7 x 5 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Après Skihut Opblaasbaar (Berghut)

Voor elk Winters feestje een mooie blikvanger, de Après Skihut Opblaasbaar (Berghut) is populair onder onze partyverhuur. De tent heeft ruimte voor 25 personen en er kunnen biertafels en statafels in staan. Zet een heater in de skihut om je gasten van warmte te voorzien. De skihut heeft openingen tussen de balken die zorgen voor een goede ventilatie. De skihut is mooi van buiten, maar ook prachtig van binnen. Ga gezellig bij de full-colour open haard staan of zitten.

 

Tip: de skihut als disco met DJ Booth en feestverlichting

De skihut pas perfect bij een Après Ski Themafeest in je tuin, op het grasveld van de buurtvereniging of bij je bedrijf op locatie. Gebruik de tent als skihut, zet er een DJ Booth in, hang een paar mooie discolampen op en draai de mooiste schlagers, gegarandeerd feest. De tent is ook goed te gebruiken als verkooptent van warme chocolademelk en glühwein of voor een biertap met pullen bier. De Après Skihut Opblaasbaar (Berghut) is een blikvanger voor elk evenement.

 

Après Skihut Opblaasbaar: twee stroomgroepen

Olivier Attractieverhuur verzorgt het vervoer en de op- en afbouw van de tent, zo hoef je zelf nergens om te denken. De skihut sluiten we bij voorkeur aan op twee stroomgroepen. Als er dan per ongeluk een stroompunt uitvalt blijft de tent toch staan. Veiligheid voor alles, bij storm zetten we de tent niet op.

 

Combineren met toffe winterse attracties

Naast de Après Skihut Opblaasbaar (Berghut) heeft Attractieverhuur Olivier nog veel meer attracties in winterse stijl. Vaak wordt de skihut verhuurd met onze topattractie, uniek in Nederland, de Mega Rodelbaan Winter. Maar ook onze Rendier Rodeo of de Snowboard Rodeo passen heel goed in dit thema. Wil je opblaasbare tent gebruiken voor horeca, dan kun je bij ons ook een poffertjesplaat of een oven voor pizza’s en Flammkuchen huren.