Hier ben je:

Snow Globe (Sneeuwbol Decor)

Snow Globe (Sneeuwbol Decor)

De Snow Globe (Sneeuwbol Decor) is een megagrote – doorzichtige – bol, voorzien van een sfeervol winterlandschap. Via de achterzijde kunnen personen naar binnen voor een unieke foto in het winterse tafereel.

Informatie over deze attractie

189,- voor een dag (afhalen en retourneren)
399,- voor een dag (incl. decor en op- en afbouw)
579,- voor vier uur (incl. dagdeel begeleiding)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 7 x 4 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Snow Globe (Sneeuwbol Decor)

Met de Snow Globe (Sneeuwbol Decor) gaan de aanwezigen op het evenement winterse taferelen vastleggen. Ze kunnen zich ten eerste laten fotograferen, terwijl ze ín de bol staan. Ten tweede kan de foto bijvoorbeeld als kerstkaart worden gedrukt. De naam van de huurder kan hier als PR dienen. Attractieverhuur Olivier verhuurt een sprookjesachtig en sfeerrijk kerstdecor, dat perfect in de sneeuwbol past. Vervolgens ontstaat er een fotogeniek of Instagrammable plaatje waar de gezelligheid van afspat.

 

Snow Globe (Sneeuwbol Decor) naar wens in te richten

We noemden natuurlijk het geliefde kerstdecor als optie, maar er zijn meerdere mogelijkheden. We richten de snow globe volledig naar wens in. Hoe dan ook ontstaat een aantrekkelijke en aansprekende setting die het goed doet op beeld. Daarom raden onze eigen event professionals de bol van harte aan voor evenementen. Het is en blijft immers een gave eyecatcher waarmee je originaliteit en succes bereikt. Helemaal cool wordt het wanneer je bedrijfslogo en/of huisstijl een plek krijgen in het decor.

 

Fantasie komt tot leven met levensgrote sneeuwbol

Een sneeuwbol spreekt tot de verbeelding, tot de fantasie. Kinderen, tieners, maar zelfs volwassenen beleefden en beleven magische momenten met zo’n mooie snow globe. En dan is er nu zelfs een levensgroot exemplaar. Een bijzondere wereld waarin jong en oud zelf kan vertoeven. Met bovendien een gave foto als toegift en ‘bewijs’ van je verblijf in de sneeuwbol. Ja, dat is inderdaad gewoon heel tof. Dus als huurder zit je op rozen. Of dennentakken, dat kan ook.

 

Snow Globe (Sneeuwbol Decor) huren

Huur dit gave decor bij Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier. En dit is niet de enige winterattractie in ons assortiment. Zo hebben we een Rendier Rodeo, een opblaasbare Après Skihut en Mega Rodelbaan Winter van maar liefst 30 meter lang. We beschikken over onze eigen vrachtwagen en andere grote vervoersmiddelen zodat geen enkele locatie in Nederland en zelfs daarbuiten een probleem is.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Decor kerst naar wens tegen meerprijs