Hier ben je:

Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen)

Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen)

Of het nou een oliebollenkraam moet zijn, een hapkar voor Fun Food als suikerpinnen, popcorn en Spirello’s of een verkooppunt van merchandise. De Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen) van Attractieverhuur Olivier kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Een echte blikvanger voor je evenement, festival of pleinfeest op je school.

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren)
179,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

 

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 2 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen)

Het is een echte blikvanger op je evenement, in Oostenrijkse blokhutstijl. De Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen) is een aanhangwagen die ingericht is als verkoopwagen. De ‘hapkar’ is een goed idee voor gebruik als oliebollenkraam, als snoepkraam, als verkoopwagen van streetfood en als verkooppunt van merchandise tijdens evenementen, festivals of pleinfeesten op scholen. Deze aanhanger is makkelijk te vervoeren omdat deze een maximum gewicht van 750 kilo heeft en bijna door elke auto getrokken mag worden. Voor het vervoeren van de kar heeft de chauffeur alleen een B-rijbewijs nodig.

 

De aanhangwagen is voorzien van (sfeer)verlichting)

De Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen) heeft een eigen groepenkast en is met één kabel te voorzien van stroom. Een stroomkabel van 30 meter levert Olivier Events standaard mee. De verlichting binnenin geeft de aanhangwagen vooral ‘s avonds extra sfeer. Versiering en/ of verkoopwaar kan aan het rek opgehangen kan worden. De kar is door middel van stelpoten stevig en waterpas neer te zetten. Desgewenst kunnen we reclame op het dak plaatsen en uitlichten.

 

Suikerspinmachine, popcornmachine, nachos verwarmer en Spirello’s

Attractieverhuur Olivier verhuurt verschillende mogelijkheden voor Fun Food op je evenement. Zo kun je Foodtruck Aanhanger (Verkoopwagen) gebruiken voor het verkopen van Suikerspinnen met onze suikerspinmachine, als popcornkraam met bijvoorbeeld de Popcornmachine (professioneel tafelmodel) of als verkooppunt voor pizza’s of Flammkuchen met onze speciale oven. Tegenwoordig zijn ook nachos waarbij wij Jimmy’s nachos verwarmer verhuren en Spirello’s erg populair. Bekijk de andere populaire opties in onze funfood assortiment en partyverhuur.

 

Foodtruck Aanhanger (verkoopwagen): eventueel gehuurde apparatuur zetten we klaar

De Foodtruck kan bij Attractieverhuur Olivier in Tolbert afgehaald worden, maar we brengen de aanhangwagen ook graag bij je op locatie. Dan zetten we ‘m gelijk op de goede plek en sluiten het stroom voor je aan. Daarnaast zetten we eventueel ook gehuurde apparatuur helemaal klaar. Zo kun je direct beginnen met uitdelen of de verkoop tijdens je evenement. Vervolgens halen we de aanhanger voor je leeg en nemen ‘m weer mee naar Tolbert.