Hier ben je:

Poffertjesplaat Professioneel

Poffertjesplaat Professioneel

De heerlijke geur van vers gebakken poffertjes. Bak ze zelf eenvoudig goudbruin met onze Poffertjesplaat Professioneel. Wij verhuren de popcornmachine tijdens (kerst)markten en evenementen maar ook vaak aan scholen.

Informatie over deze attractie

89,- voor een dag (afhalen en retourneren)
109,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
ingrediënten op aanvraag


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 x 1 meter
hoogte: 0,3 meter

Meer informatie over Poffertjesplaat Professioneel

Onze Poffertjesplaat Professioneel bakt in no-time heerlijke poffertjes goudgeel. Volwassenen kennen de nostalgie en kinderen vinden ze heerlijk. In een handomdraai vul je de 100-dops plaat met beslag en tussendoor draai je ze een keer om. Na een paar minuten zijn ze klaar. Wij adviseren er een beetje roomboter op te doen en een laagje poedersuiker. Alleen de geur van de poffertjes trekt al vele liefhebbers naar je kraam of uitdeelpunt.

 

Uitdeelbakjes, vorkjes en beslag

Onze Poffertjesplaat Professioneel is er één van het merk Neumarker. De gietijzeren plaat heeft plek voor 100 poffertjes. De rechter- en linkerzijde van de bakplaat zijn onafhankelijk instelbaar.  Attractieverhuur Olivier levert ook poffertjesbeslag, uitdeelbakjes en vorkjes indien gewenst, zo heb je er vooraf helemaal geen werk van en kun je direct beginnen te bakken. Wij verhuren deze machine vaak voor (kerst)markten en evenementen maar ook aan scholen en bedrijven die een extraatje of iets lekkers aan hun event willen toevoegen. Na het reserveren van de machine geven we duidelijke uitleg zodat je je al snel een echte poffertjesbakker voelt.

 

Poffertjesplaat Professioneel, Typisch Nederlands

Poffertjes zijn een soort kleine pannenkoekjes maar dikker door dat ze rijzen. Daarnaast is het een typisch Nederlands gerecht. Het is daarom extra leuk als toevoeging bij een themafeest Hollands of na de spelshow Ik Hou Van Holland. In Breukelen bestaat zelfs een echte poffertjesdag, elk jaar op 3 oktober.

 

Een uitgebreid assortiment aan Fun Food

Attractieverhuur Olivier heeft naast de Poffertjesplaat Professioneel nog meer leuke ideeën voor ‘Fun Food’ en ‘Partyverhuur‘. Zo verhuren we bijvoorbeeld de Popcorn Machine Theater Deluxe, een Suikerspinmachine, een Ranja Olifant en meerdere Nachowarmers. Bij het uhren van meerdere attracties en- of machines geven we aantrekkelijke kortingen. Je kunt bij ons zowel zelf ophalen als dat wij het gehuurde materiaal bij je op locatie afleveren. We leveren graag maatwerk en voor advies kun je ons altijd even bellen, mailen of appen.