Hier ben je:

Rol de Bal

Rol de Bal

Vergeet de Olympische Spelen, veel roemruchter zijn de Oud-Hollandse Spelen, met bijvoorbeeld Rol de Bal. Hier zal blijken welke kampioen het nou lukt om de bowlingbal precies goed te rollen.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 0,5 meter
hoogte: 0,75 meter

Meer informatie over Rol de Bal

Met Rol de Bal huur je een uitdagende attractie die moeilijker is dan het lijkt. De baanconstructie oogt namelijk best simpel, maar de crux zit ‘m in de bedrieglijke heuvel. Probeer de bowlingbal met de juiste snelheid te rollen, zodat je die lastige heuvel passeert. Maar dan ben je er nog niet! Want de bal komt weer terug over dezelfde heuvel als je te hard rolt. Daarom draait alles om uiterste precisie. Bij een te zachte snelheid kom je de heuvel niet voorbij. Bij een te harde snelheid komt de bal helemaal terug. Uitdaging!

 

Einddoel Rol de Bal

Het einddoel van Rol de Bal is dus de goot ná de heuvel. De bal dient daar te blijven liggen. En dat blijkt bijzonder moeilijk, maar evengoed bijzonder bevredigend als het uiteindelijk lukt. Een simultaan einddoel is (stiekem) de geslaagde training van je motoriek, coördinatie en bewegingssturing. Als de bal blijft liggen gaat er een alarm af.

 

Organiseer de Oud-Hollandse Spelen

We haalden al even de Olympische Spelen aan, waarbij de hele wereld kijkt naar topsporters. Maar het is toch echt stukken leuker om zelf in actie te komen. Vooral als de nostalgie hoogtij viert, zoals hier met Rol de Bal. Deze klassieker mag zich mengen in het rijtje Ring Werpen, sjoelen en Ezeltje Prik. Met dat soort attracties organiseer je eenvoudig je eigen Oud-Hollande Spelen. Tip: voeg bierpulschuiven toe, altijd een geslaagd onderdeel.

 

Attractieverhuur Olivier

Naast Hollands Glorie bieden we ook moderne attracties als Interactive Play Systems. Verder kun je bij ons terecht voor Springkussens & Kinderattracties, Fun Food en sport-gerelateerde attracties. Desgewenst brengen wij de attracties op een locatie naar keuze, afhalen en retour brengen vanaf ons magazijn is ook mogelijk. De bekende slogan die wij hanteren is niet voor niets ‘een wereld aan attractieplezier’.

 

Wat krijg je?

  • Complete spel Rol de Bal met licht- en geluidseffect
  • Bowlingbal