Hier ben je:

Rodeo Stier huren USA

Rodeo Stier huren USA

Beleef de ultieme Texas rodeo-ervaring met onze spectaculaire Rodeo Stier huren USA. Deze mechanische rodeo is een ware blikvanger met zijn prachtige Amerikaanse valmat. De attractie wordt altijd geleverd op locatie incl. op- en afbouw en begeleiding door Attractieverhuur Olivier.

Informatie over deze attractie

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5,5 x 5,5 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Rodeo Stier huren USA

Beleef de ultieme Amerikaanse rodeo-ervaring met onze Rodeo Stier huren USA. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardag, een festival of een ander evenement deze attractie is een ware blikvanger met zijn prachtige Amerikaanse stijl. De valmat is rond en bedrukt met de iconische Amerikaanse vlag, wat zorgt voor de ultieme Texas-stijl Rodeo. Het voordeel van deze rodeo is dat de valmat aan alle kanten laag is, zodat de stier in het midden van een evenement kan staan, en vanuit alle hoeken zichtbaar is.

 

Trainingshulpmiddel voor stierenrijders

De rodeostier is een iconische attractie die zijn oorsprong vindt in de rijke traditie van het rodeorijden in de Verenigde Staten. Stierenrijden waarbij ruiters proberen om zo lang mogelijk op een woeste stier te blijven zitten, is een populair onderdeel van de rodeo. De mechanische stier werd in de jaren ’30 geïntroduceerd als een trainingshulpmiddel voor stierenrijders, zodat ze konden oefenen zonder het risico van ernstige verwondingen door een echte stier. De eerste mechanische stieren waren eenvoudige, handmatige apparaten. In de jaren ’70 werd de attractie steeds populairder in bars en amusementshallen.

 

Altijd inclusief op- en afbouw en vier uur begeleiding

De Rodeo Stier huren USA wordt altijd inclusief op- en afbouw en vier uur begeleiding geleverd, zodat wij alle zorgen uit handen nemen. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat alles veilig en soepel verloopt. Uiteraard is het ook mogelijk om de stier korter of langer te huren, bijvoorbeeld op een (Amerikaans) festival. In dat geval maken we graag een voorstel op maat. Naast de op- en afbouw en begeleiding verzorgen we ook het vervoer.

 

Rodeo Stieren huren USA en andere varianten

Naast de Rodeo Stier huren USA hebben we ook Rodeostier ‘Bully‘ en de Western Rodeo (Cowboy Simulator). Varianten zijn bijvoorbeeld de unieke Bezemsteel Rodeo (Harry Potter), Voetbal Rodeo en de Kersteditie Rendier Rodeo. Attractieverhuur Olivier heeft ook een Snowboard Simulator en een Surfplank Rodeo (Surf Simulator) in het assortiment. Kortom, keuze genoeg!

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder