Hier ben je:

Bezemsteel Rodeo (Harry Potter)

Bezemsteel Rodeo (Harry Potter)

Neem nu plaats op onze Bezemsteel Rodeo, en waan jezelf Harry Potter. Vlieg rond en ontdek de omgeving van Zweinstein. Maar let op, vliegen op een bezemsteel die vervloekt is valt nog niet mee. Hij gaat steeds sneller. Voor je het weet val je eraf, gelukkig wel op een zachte mat.

Informatie over deze attractie

499,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)


Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5,2 x 5,8 meter
hoogte: 3,1 meter
gewicht: 250 kilo
stroomverbruik: 1x 1100watt + 2500 watt (besturing)

Meer informatie over Bezemsteel Rodeo (Harry Potter)

Exclusief bij Attractieverhuur Olivier, de Bezemsteel Rodeo (Harry Potter). Neem nu zelf plaats op de vervloekte bezem uit de bekende film- en boekenreeks. Eenmaal plaatsgenomen doet de heksenbezem al snel niet meer wat je wilt, hij draait rond en beweegt op en neer. Steeds sneller. Uiteraard laat je je niet kennen en blijf je zitten tot het echt niet meer gaat, helaas er is geen ontkomen meer aan, je bent eraf gevallen.

 

Uniek in Europa en bijzonder origineel

Onze Bezemsteel Rodeo (Harry Potter) is uniek in Europa en bijzonder origineel. Het is een rodeostier maar dan met een bezemsteel als zitvlak. Ook het valkussen is speciaal voor deze attractie ontworpen. Op de achtergrond is Zweinstein duidelijk herkenbaar en ook de torens aan de voorkant van het luchtkussen spreken de fans gelijk aan. Maar ook als je geen fan bent is dit een geweldige attractie. Zowel om te doen als voor de omstanders die er naar kijken.

 

Inzetbaar op evenementen als Comic Con, jaarmarkt, schoolfeest of biosavond

Deze attractie wordt vaak ingezet op evenementen zoals Comic Con, maar ook op jaarmarkten, tijdens feestweken en themadagen. Daarnaast is deze attractie ook heel geschikt voor schoolfeesten of als publiektrekker bij speciale biosavonden, ook in het buitenland. Voor het huren van meerdere dagen maken we graag een offerte op maat, net als de huur in combinatie met één van onze andere attracties.

 

Bezemsteel Rodeo (Harry Potter) alleen in combinatie met begeleiding

Attractieverhuur Olivier verhuurt de Bezemsteel Rodeo (Harry Potter) alleen in combinatie met vervoer, op- en afbouw en begeleiding door één van onze ervaren bestuurders. Zo kunnen wij de veiligheid garanderen voor de deelnemers. Deze attractie wordt tweejaarlijks gekeurd en is voorzien van een RAS-nummer, certificaat en logboek. Naast deze simulator hebben we ook in ons assortiment: Rendier Rodeostier, Voetbal Rodeo, Western Rodeo (Cowboy Simulator), en Snowboard Simulator en Surfplank Rodeo (Surf Simulator).

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen (draaien en bokken)
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder