Hier ben je:

Snowboard Simulator huren

Trotseer de zware pistes en blijf zo lang mogelijk staan op de Snowboard Simulator van Attractieverhuur Olivier. Geschikt voor winterfairs, kerstmarkten en bedrijfsfeesten, maar ook tijdens themafeesten Après Ski Party en Winter Wonderland. Leuk voor jong en oud (en de kijkers).

Informatie over de Snowboard Simulator

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting mogelijk
afmetingen: 5 x 5 meter
hoogte: 3 meter

Wat is de Snowboard Simulator?

De Snowboard Rodeo Simulator is een interactieve spelkussen attractie en geeft het gevoel dat je op een snowboard van de piste afgaat, zonder dat hier sneeuw voor nodig is. Als deelnemer sta je op een platform dat heen en weer beweegt, maar ook kantelt. Het is spannend om te doen maar ook een geweldige attractie voor het publiek. De Snowboard Simulator wordt geleverd met automatische tijdmeting. Zo kan zowel de deelnemer als het publiek de tijd in de gaten houden en registreren om uiteindelijk een winnaar aan te wijzen.

Voor welke evenementen is de Snowboard Rodeo Simulator geschikt?

Deze attractie doet het goed tijdens themafeesten als Winter Wonderland en Après Ski Party’s, maar ook goed voor bedrijfsfeesten, winterfairs, kerstmarkten en andere (openbare) evenementen. Wij zetten deze Snowboad Simulator ook in op festivals en scholen, omdat deze attractie geschikt is voor jong en oud. Onze begeleider, die de attractie bediend, zal proberen de deelnemers zo snel mogelijk van de snowboard te krijgen en het publiek te laten lachen.

Voor welke leeftijden is de Snowboard Simulator te gebruiken?

De Snowboard Simulator is geschikt voor alle leeftijden. Het is wel belangrijk dat je jezelf kunt opvangen wanneer je valt. Ouders van kinderen moeten hierin dus zelf de verantwoordelijkheid nemen.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder

 

Wil je de Snowboard Simulator huren voor jouw feest of evenement? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever een andere rodeostier huren? Bekijk ons assortiment.