Hier ben je:

Western Rodeo (Cowboy Simulator)

Western Rodeo (Cowboy Simulator)

Jihaa! Neem plaats op de Western Rodeo. Doe één hand in de lucht en blijf zo lang mogelijk zitten. Ontzettend gaaf om te doen maar ook hilarisch om naar te kijken. Geschikt voor vele evenementen en jong en oud.

Informatie over deze attractie

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 5 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Western Rodeo (Cowboy Simulator)

Neem plaats op onze Western Rodeo (Cowboy Simulator) en voel je een echte cowboy, Jihaa! De attractie onder de attracties en ons paradepaardje, de rodeostier. Ontzettend gaaf om te doen maar ook hilarisch om naar te kijken. Het doel is duidelijk, namelijk zo lang mogelijk blijven zitten en dat terwijl je één hand in de lucht houd. Gelukkig val je zacht op de opblaasbare ondergrond. De grote oranje mat, in thema gedecoreerd.

 

Bediening door Attractieverhuur Olivier

De rodeostier wordt altijd verhuurd met een medewerker van Attractieverhuur Olivier om de simulator te bedienen. Zo waarborgen we de veiligheid en nemen we de hele organisatie uit handen. Dat wil zeggen we komen de stier brengen, zetten ‘m klaar en verzorgen de begeleiding. Daarna breken we ‘m zelf weer af en nemen de rodeostier weer mee. Huren is normaal gesproken per dagdeel (4 uur) maar korter of langer kan natuurlijk ook. In dat geval maken we een prijs op maat.

 

Western Rodeo (Cowboy Simulator) geschikt voor evenementen

De Western Rodeo (Cowboy Simulator) doet het goed op markten en braderieën, tijdens bedrijfsfeesten, openingen, open dagen maar vooral ook tijdens feesten met als thema Western. In dit genre hebben we nog meer attracties zoals de Hindernisbaan Western, Ringsteken te Paard, Ringgooien Cactus en Bungeerun Western. Je kunt zowel een competitie opzetten of deelnemers voor de fun een rondje laten doen.

 

Meer dan 150 attracties waaronder vijf rodeovarianten

Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier heeft meer dan 150 attracties in het assortiment. We hebben alleen al meer dan vijf rodeovarianten. Zo is er Rodeostier ‘Bully’, een Snowboard Rodeo (Ski Simulator) voor winterevenementen, Voetbal Rodeo en Surfplank Rodeo (Surf Simulator) voor een zomers thema.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder