Hier ben je:

Themafeest Amsterdamse Avond

Themafeest Amsterdamse Avond

Ga voor een ouderwets gezellige feestavond in Amsterdamse stijl. Een hartstikke leuk idee voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of familiefeest. We verwelkomen jullie graag met een ‘Pikketanissie’, Mokums voor een borrel.

Informatie over dit themafeest

14,- per persoon (vanaf 42 personen)
588,- per groep (vanaf 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten


Bijzonderheden

erg geschikt voor: grote groepen
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

extra optie (1), truss carré: 279,-
extra optie (2), karaoke: 179,-
extra optie (3), extra entertainment: 289,-
truss carré is inbegrepen vanaf 120 personen
karaoke is inbegrepen vanaf 70 personen

Meer informatie over Themafeest Amsterdamse Avond

Het Themafeest Amsterdamse Avond bestaat uit een compleet decor, dj-booth en vrijblijvende activiteiten. Het themafeest draait vooral om de muziek en de bijpassende aankleding (thematisering). Tussendoor is er ruimte voor diverse oud-Hollandse spelletjes, gepresenteerd door een ervaren entertainer. Denk hierbij aan Smartlappen Bingo, kaartspellen op tafel en de miniworkshop ‘Plat Amsterdams’. Werkelijk hilarisch. Er is ook een dartbaan! Dit is een avondvullend programma en kan heel goed gecombineerd worden met een diner bij één van onze locaties.

 

Amsterdamse smartlappen en karaoke

Een wervelwind aan Amsterdamse smartlappen passeert de revue. Een beregezellige avond met muzikale juweeltjes van René Froger, André Hazes en Dries Roelvink. Maar natuurlijk ook met de klassiekers van Johnny Jordaan, Willeke Alberti en Koos Alberts. Daarnaast is er ruimte voor jullie eigen hits en kunnen we kijken in wie er een echte volkszanger schuilt: karaoketijd! Draag je beste smartlapinterpretatie voor aan het publiek.

 

Lichtshow en extra entertainment

Deze superleuke en gave drive-in show is uit te breiden met een truss carré, deze is inbegrepen vanaf 90 personen. In zo’n carré hangt een grote lichtshow met mooie effecten (spiegelbollen, rookmachines en meer). Een andere optie is extra entertainment in de vorm van activiteiten: bijvoorbeeld een schiettent met pistool- of geweerschieten, spijkerslaan, bierpulschuiven, kipgooien, lassowerpen en andere fratsen voor extra veel plezier. Inclusief begeleiding.

 

Themafeest Aamsterdamse Avond: alsof je in de Jordaan zelf bent

Langs de kenmerkende grachten en smalle straten, gezellige kroegen en zelfstandige winkeltjes: mede door het decor en de deuntjes voelt het alsof je in de Jordaan zelf bent. Dat gevoel kunnen we optimaal versterken door het boeken van een Amsterdamse artiest of accordeonist. Ga bijvoorbeeld voor een volkszanger als Mick Harren of Peter Beense, of kies een lookalike van André Hazes. Dit themafeest is ook uit te breiden naar een compleet dagprogramma met een spelshow overdag. Zo is de combinatie met Ik Hou Van Holland een aanrader. Er zijn meerdere mogelijkheden, Olivier Events regelt het graag.