Hier ben je:

Militaire Dienstplichtspel

Militaire Dienstplichtspel

Voltooi verschillende missies met een knipoog in het Militaire Dienstplichtspel. Deze groepsactiviteit sleurt jullie het leger in. Dienstplicht! Ontspanning en inspanning komen samen in dit vermakelijke uitje van Olivier Events.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
heel geschikt voor vrijgezellenfeestjes
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Militaire Dienstplichtspel

Kies voor een ééndaagse carrièreswitch en meld je bij de krijgsmacht van Nederland. Nou ja, de krijgsmacht van Olivier. Onze legereenheid gaat net wat anders om met de soldaten. De ‘strenge’ entertainers geven jullie diverse opdrachten die enkel met discipline uitgevoerd kunnen worden. En vooruit, er komt stiekem heel wat humor en gezelligheid bij kijken. Kom er min of meer achter wat het betekent om militair te zijn tijdens het militaire dienstplichtspel. Onze eigen commandant neemt jullie mee op sleeptouw en laat jullie onderweg wat oefeningen doen. Door het dorp of de stad, dat maakt niet uit. Opdrukken, acht geven en marcheren, het hoort er allemaal bij.

 

Spelprogramma in commandokleding

Gehuld in camouflagegroene commandokleding gaan jullie geheel in stijl een militaire eenheid vormen. Het spelprogramma bestaat uit meerdere activiteiten, waaronder een kompastocht en de brandcardrace. Ook gaan jullie pistool- en geweerschieten, want dat moeten jullie zeker kunnen als kersverse soldaten. Over kersen gesproken: we hebben nog wat verrassingsoefeningen, als kers op de taart.

 

Militaire Dienstplichtspel: activiteit voor alle doelgroepen

Ongetrainde soldaten mogen zich gerust melden voor het Militaire Dienstplichtspel. Een topconditie is zeker niet vereist. We vragen enkel om gemotiveerd personeel met de ‘spirit’ om de missies eensgezind tot een succes te maken. Het is een gave en vrolijke activiteit voor alle doelgroepen, met plezier en teambuilding als voornaamste dragers. Olivier Events pakt uit met uitjes en daar is deze activiteit een leuk voorbeeld van.

 

Locaties

Bekijk onze locaties voor een overzicht van de plekken waar je het Militaire Dienstplichtspel kunt spelen. En één mogelijke vraag kunnen we direct beantwoorden: ja, we organiseren dit uitje ook op je eigen locatie in Nederland. Dus je kunt kiezen tussen de gelieerde partycentra of jullie plek. In beide gevallen leveren we professionele spelmaterialen en een ervaren entertainer met het enthousiasme dat je van Olivier gewend bent.