Hier ben je:

Crazy Bingo

Crazy Bingo

Ooit was Bingo een geweldige groepsactiviteit, ‘tussendoor’ had het een ouderwetse reputatie en tégenwoordig is bingo weer helemaal hip! Hip? Ja, de Crazy Bingo wel. En nog hartstikke leuk ook.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Crazy Bingo

Het kan bijna niet anders of je hebt weleens meegedaan aan een Bingo. Op de camping, in het dorpshuis of op school. In een feesttent of op je werk. Het is één van de bekendste spellen van ons land. Toch zwalkte de reputatie en populariteit van het spel door de jaren heen. Inmiddels is Bingo weer helemaal terug van weggeweest en dan met name de populaire variant van Olivier Events: Crazy Bingo! Een oergezellig nieuw jasje voor het spel.

 

Opfrisronde met ludiek vervolg

We starten het spel met een opfrisronde op de ouderwetse manier. Onze geliefde assistent(e) zet de bingomachine aan en één voor één rollen de bollen uit de automaat. Wie roept er als eerste ‘Bingo!’ door de zaal? Als iedereen weer weet hoe het spel werkt, gaan we écht beginnen. Met Crazy Bingo leidt een fanatieke entertainer jullie op ludieke wijze door de middag of avond. De toevoeging ‘Crazy’ verklapt al de richting van de show.

 

Crazy Bingo: Werkelijk fantastisch

Er worden vreemde verhalen verteld, er is een stapel aanstekelijke muziek, er worden quizvragen op jullie afgevuurd en er zijn verschillende opdrachten om uit te voeren. Dit alles om jullie punten te laten behalen die jullie later nodig hebben om een ware Bingo te scoren. Afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen, zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Hierbij zijn er overigens werkelijk ‘fantastische’ (typische) bingoprijzen te winnen. Denk bijvoorbeeld aan lekker foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums en wc-papier met een geldbiljetbedrukking. Ah ha, schitterend.

 

Aanvullende activiteiten

Alsof de Crazy Bingo nog niet genoeg is, heeft Olivier Events nog veel meer uitjes voor jullie in de aanbieding. Neem een kijkje in het overzicht en laat je verleiden door spelshows, citygames en andere activiteiten. Dit aanbod vormt een uitstekende aanvulling op het groepsuitje (en personeelsfeest/familiefeest/vrijgezellenfeest) Crazy Bingo. Zo stel je eenvoudig je eigen dagprogramma samen. Bekijk tot slot onze locaties.