Hier ben je:

Ik Hou Van Holland

Ik Hou Van Holland

Vergroot en vier de oer-Hollandse clichés met de buitengewoon gezellige groepsactiviteit ‘Ik hou van Holland’ van Olivier Events. De tijd van tulpen, klompen en molens is aangebroken. Dat wordt feest!

Informatie over dit uitje

16,- per persoon (vanaf 17 personen)
272,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden

kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
groepen vanaf 50 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Ik Hou Van Holland

De groep (bedrijf, familie of vrienden) wordt in meerdere teams verdeeld. Bewapend met toeters en krijtborden gaan jullie de strijd aan. Welk team wordt deze middag of avond de winnaar? Bij Ik Hou Van Holland draait alles om het koude kikkerlandje, waar het toch al eens 40 graden werd. Een land vol typische folklore. Maar wat weten jullie nou eigenlijk? In deze supervrolijke spelshow wordt jullie kennis maximaal beproefd.

 

Vragen, opdrachten en plezier

Ik Hou Van Holland staat bol van vragen, opdrachten en plezier. Een enthousiaste entertainer neemt jullie onder vuur en elk team gaat vol voor de overwinning. Voorbeelden van spelrondes zijn ‘Goed of Fout’; ‘Hoeveel’; ‘Volgende Twee’, ‘Verjaardagsspel’ en ‘Rijtjeshuis’. Ook de ‘Spellingronde’ mag niet ontbreken, evenals muziek… Heel veel muziek! Vragen beantwoorden, lachen en genieten met deze topquiz.

 

Daar zit een (kaas)luchtje aan

Jullie worden uitgedaagd om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven. Probeer daarin wel lekker scherp te blijven, want de entertainer heeft ongetwijfeld enkele instinkers voor jullie op voorraad. Van die vragen dat je denkt: daar zit een luchtje aan. Vast en zeker een kaasluchtje. Afsluitend speel je de zinderende finale met uiteraard het speciale ‘rad van fortuin’. Waar wacht je nog op? App je vrienden, familie of collega’s, deel de link naar deze pagina en roep het uit: laten we Ik Hou Van Holland doen!

 

Tip: Ik Hou Van Holland combineren met volledig dagprogramma

Ik Hou Van Holland behoort tot de populaire uitjes van Olivier Events, het A-merk in groepsuitjes. Deze activiteit past prima in een dagprogramma met meerdere activiteiten. Dit is een aanrader voor personeelsfeesten, familiefeesten en vrijgezellenfeesten. Ons team kijkt er naar uit om jullie te ontvangen op onze locaties. We leveren prettige en professionele entertainers die barsten van de energie. Olivier Events pakt uit met uitjes!

 

Wat krijg je?

  • Het uitje Ik Hou Van Holland
  • Presentatie door een enthousiaste entertainer
  • Geluidset, bij meer dan 50 personen een DJ Booth
  • Statafel voor de entertainer
  • Hoe groter de groep, hoe meer aankleding