Feestcafé

Hier ben je:

Café Olivier is een Internationaal Biercafé en een Feestcafé ineen. Naast de bierliefhebbers verwelkomen we vaak groepen die iets te vieren hebben (aanrader). Dat kan natuurlijk uitstekend bij ons: het gezellige café is de ideale setting voor een goed feestje. Het feit dat we talloze tapbieren in huis hebben, is een buitengewoon prettige bijkomstigheid.
There is nothing to show here!
Slider with alias feestcafe not found.

Thuisgevoel

De zowel regionale als internationale insteek van Café Olivier zorgt voor een thuisgevoel en saamhorigheid. Van de vrolijke buren om de hoek tot de enthousiaste exchange students die net in Nederland zijn. Alles loopt hier prima door elkaar en iedereen is welkom. Loop dus gerust ook even binnen bij ons Feestcafé. Zeker een plek om te onthouden als locatie voor een biertje en een festiviteit.

Bij de bar

Gasten en groepen in ons Biercafé/Feestcafé ontmoeten elkaar bij de bar, de verbindende factor van Olivier. Daar ontstaan de verhalen. En de dorst. Olivier staat voor allerlei tapbieren met klasse, uit verschillende landen. Breng een spontaan of gepland bezoek aan het café, ervaar het zelf en geniet. Reken maar dat het in de smaak zal vallen.

Bierliefhebbers genieten

Alfa (Edel Pils) of Swinckels (Superior Pilsner)? Misschien valt je voorkeur eerder op Bax (Kon Minder Blond), de Gulden Draak (9000 Quadruple) of Texels (Skuumkoppe)! Filou (Belgian Ale), 1664 (Blanc) en Guinness (Irish Stout) zijn aantrekkelijke alternatieven… En we hebben Augustijn (Grand Cru), Weihenstepahnmer (Weizen) en La Chouffe (Blond)/MC Chouffle (Bruin) nog niet eens genoemd.

Snel bijgepraat

Het is geen wonder dat we als Internationaal Biercafé en Feestcafé in Stad zitten. Zoals iedereen (snel genoeg) weet, gaat er niets boven Groningen. Het Peerd van Ome Loeks, de Martinitoren en Bommen Berend: overbekende begrippen voor de echte Stadjer. En de nieuwelingen? Die zijn zo bijgepraat in Café Olivier, dat fijne café aan de Mauritsdwarsstraat. We zien je met plezier op nummer 29.

There is nothing to show here!
Slider with alias slider-feestcafe not found.