Hier ben je:

Moord op de Muts van Old Dutch Citygame

Moord op de Muts van Old Dutch Citygame

Bij deze GPS Citygame worden jullie uitgedaagd om de Moord op de Muts van Old Dutch te ontrafelen. Wie was die ‘Muts van Old Dutch’ eigenlijk? Waarom werd ze vermoord?

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 10 personen)
170,- per groep (tot en met 9 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
locatie: alleen bij Partycentrum Old Dutch, Zwaagwesteinde (Friesland)

Meer informatie over Moord op de Muts van Old Dutch Citygame

Bij een GPS Game of Citygame is het de bedoeling dat je de omgeving verkent met een tablet. In dit geval de omgeving van partycentrum Old Dutch. Tijdens de Moord op de Muts van Old Dutch Citygame komen er allerlei vragen en opdrachten op jullie af. Beantwoord de vragen en voltooi de opdrachten voor het ontvangen van clues. Daarmee kom je achter de waarheid. Uiteindelijk willen we weten wie de moord op Jolanda (door bekenden vaak Jo genoemd) heeft gepleegd. Ondanks haar burgerlijke, saaie en zelfs wat dommige (‘de muts van Old Dutch’) verschijning lijkt dit toch echt om een afrekening te gaan. Zoek de dader en vindt uit wat er precies is gebeurd.

 

Startprocedure met aanwijzingen

Let goed op. Voordat jullie starten, krijgen jullie belangrijke informatie van ons. Zit hier al een belangrijke aanwijzing bij? Wie weet! Samen met je team probeer je zoveel mogelijk clues te verzamelen, maar pas op dat je niet de verkeerde clues verzamelt! Overigens zegt het woord ‘team’ het al: jullie worden opgesplitst in verschillende teams, wat de uitdaging extra groot maakt. Het gaat niet alleen om de game zelf, maar ook om het beste team.

 

Moord op de Muts van Old Dutch: samenvatting van deze Citygame

De Moord op de Muts van Old Dutch Citygame met GPS is net even anders dan de meeste Citygames. Zo staat niet de ‘stad’ centraal, maar puur de omgeving van Old Dutch. Dat betekent veel vragen en opdrachten, minder wandelen. Het is een originele variant op Het Moorddiner. Verzamel alle clues, maar wel de juiste. Los dit duistere mysterie op: wie was de Muts van Old Dutch, waarom werd ze vermoord en door wie? Het is aan jullie om met antwoorden te komen.

 

Meer Citygames

Uitjesbedrijf Olivier Events is een bovenregionale topaanbieder als het gaat om uitjes en spannende citygames. Zo hebben we meer citygames in andere plaatsen. Probeer ze allemaal. Het is trouwens een aanrader om een GPS Citygame te combineren met een andere activiteit bij één van onze locaties, zoals Ik hou van Holland of Jongens tegen de Meisjes (bijvoorbeeld).