Hier ben je:

Wereldbal met Hindernis

Wereldbal met Hindernis

De Wereldbal met Hindernis biedt vermaak dankzij een in hoogte verstelbare hindernis. De bal moet onder de lat door. Daarentegen hoort de deelnemer op de bal juist eroverheen te gaan.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Wereldbal met Hindernis

Door de Wereldbal met Hindernis bemachtig je tijdelijk een gave attractie voor bijvoorbeeld een zeskamp. Hier is het de bedoeling om iemand op de bal te zetten. Vervolgens gaan anderen de bal rollen. Ten eerste dient de persoon op de bal te blijven zitten. Dat is al een uitdaging. Ten tweede dient die persoon de hindernis te overbruggen, terwijl de bal eronderdoor gat. Al met al best een opgave. Daarom staat de attractie garant voor veel belangstelling van zowel deelnemers als toeschouwers.

 

Wereldbal met Hindernis: teams maken (optioneel)

Je kunt optioneel teams maken, aangezien Attractieverhuur Olivier over twee wereldballen beschikt. Het is dus mogelijk om teams tegelijkertijd een wedstrijd te laten doen richting de hindernis. Verder is het een goed idee om aanvullende attracties te huren. Op die manier organiseer je eenvoudig een complete zeskamp vol diversiteit in onderdelen. Ook voor ander soort gelegenheden, activiteiten of evenementen vormt dit een regelrechte aanrader.

 

Zeskamp of evenement organiseren

Attractieverhuur Olivier staat bekend als de vertrouwde aanbieder in attracties voor een zeskamp of evenement. Vandaar loont het om eens een kijkje te nemen bij alle attracties die we aanbieden. Aanbevolen van Slingerbal en Ringsteken te Paard tot de Zeephelling of het Lange Voeten Spel. Daarnaast wijzen we graag op attracties als de buikschuifbaan en het gladiatorgevecht. Samengevat is de Wereldbal met Hindernis pas het begin van alles wat er mogelijk is.

 

Attractieverhuur Olivier

Zo’n wereldbal illustreert de slogan en het bestaan van Attractieverhuur Olivier. We serveren namelijk een wereld aan attractieplezier. Bovendien loopt alles op rolletjes voor de huurders, precies zoals ze wensen. De enige hindernis die ze zouden kunnen treffen is de hindernis die bij deze attractie hoort! Kwaliteit, professionaliteit en laagdrempeligheid zijn onze waarden.

 

Wat krijg je?

  • Wereldbal met een doorsnede van 2 meter
  • Blowers, luchtpompen
  • Hindernis