Hier ben je:

Swing ‘m Off (Slingerbal)

Swing ‘m Off (Slingerbal)

Swing ‘m Off (Slingerbal): vier deelnemers op verhoogde platforms en een kogel in het midden. Vervolgens is het de bedoeling elkaar van het platform te stoten. Wie blijft er staan?

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren)
219,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 8 x 8 meter
hoogte: 6 meter

Meer informatie over Swing ‘m Off (Slingerbal)

Swing ‘m Off (Slingerbal) staat voor heel wat humor en sensatie. Geef een slinger aan de bal, maar probeer zelf te blijven staan. Tegelijkertijd doen anderen hun best om de bal nóg een stevige slinger te geven. Het is hartstikke leuk, zolang anderen van hun platform vallen. Eerder of later ben jij ook aan de beurt! Intussen joelt het aanwezige publiek enthousiast mee, want dit hilarische tafereel heeft een hoge amusementswaarde. Swing ‘m Off!

 

Wrecking Ball

Miley Cyrus kwam binnen als een sloopkogel met haar hit ‘Wrecking Ball’. De kogel in het midden doet daar een beetje aan denken. Ditmaal zit Miley er niet op, maar de kogel komt wel degelijk binnen. Probeer deze ‘wrecking ball’ te vermijden. Voordat je het weet, lig je op het kussen. En dan ben je dus af hè. Laat dat niet gebeuren en doe een beroep op je eigen behendigheid. De eer staat immers op het spel. Deze ronde wil jij als winnaar op het plateau staan. Daarom zet je alles op alles tijdens Slingerbal.

 

Attractie Swing ‘m Off (Slingerbal) huren

Je huurt dit spelkussen vanzelfsprekend bij Attractieverhuur Olivier, hét A-merk als attractieverhuurbedrijf. Ten eerste bieden we een lage prijs aan voor deze gewaardeerde topattractie. Ten tweede maken we het mogelijk om de op- en afbouw te verzorgen. Slingerbal zelf is als zeskamp activiteit namelijk best leuk, alleen de boel opbouwen is andere koek. Dus ‘gemak’ is een goede reden om het lekker uit te besteden.

 

Vervoer attractie

Tot slot kan Attractieverhuur Olivier de attractie Swing ‘m Off (Slingerbal) voor je vervoeren. Naast deze topattractie voor groot en klein heeft Attractieverhuur Olivier nog veel meer toppers in het assortiment. De Sweeper XXL (Stef Stuntpiloot) is de elektrische tegenhanger. Het Gladiatorenspel een iets kleinere variant.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel