Hier ben je:

Voetbal Darten

Voetbal Darten

Unieke combinatie: voetbal en darten. Scoor een ‘one-hundred-and-eighty’ en dat voetballend. Dit compacte speelkussen kan bijna overal ingezet worden. Leg de bal klaar, richt en schiet voor zoveel mogelijk punten of speel zelfs een echt potje dart, het kan allemaal!

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
69,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 2 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Voetbal Darten

Voetbal Darten, unieke voetbal attractie. Schiet op de target en scoor zoveel mogelijk punten. Dit kussen ziet er uit als een echt dartbord met ‘trippels’, ‘dubbels’ en natuurlijk ‘bull’s eye’. De speciale ballen blijven aan het kussen plakken wanneer je op het dartbord schiet. Met deze attractie kun je meerdere spellen spelen. Laat je de deelnemers zoveel mogelijk punten scoren of speel je een echte pot darts waarbij je vanaf 501 punten begint en moet eindigen met een dubbel.

 

One-hundred-and-eighty

Je kunt de ballen na elk schot laten hangen maar om een ‘one-hundred-and-eighty’ te score is het beter om elke bal eerst even weg te halen. Dit kussen is namelijk lekker compact en op bijna elke ruimte neer te zetten. Het Voetbal Darten is plm. 2 meter breed en 2 meter hoog. Een afstand van 5 meter is voldoende om te schieten maar dit is naar wens aan te passen. Samen met de blower is dit kussen opgevouwen in bijna elke auto te vervoeren.

 

Voetbal Darten als extra oefening tijdens een training

Deze voetbal attractie wordt vaak gehuurd door voetbalverenigingen om een extra oefening toe te voegen aan de trainingen of als leuke activiteit tijdens een seizoensafsluiting. Ook op andere evenementen doet dit spelkussen het goed. Tot slot adviseren we deze attractie ook vaak als onderdeel van een spellenparcours op scholen en tijdens jaarmarkten.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier, verzorgt desgewenst het vervoer en bouwt het Voetbal Darten op en af. Zelf ophalen en retourneren vanaf ons magazijn in Tolbert is ook mogelijk. Deze attractie wordt vaak samen verhuurd met bijvoorbeeld Voetbal Flipper, Midget Voetbal Golf, Bubbelvoetbal, Shoot Out en Stropdas Schieten. Vul onderstaand contactformulier in en je ontvangt een reactie, meestal binnen 24 uur.

Bekijk ook onze andere attracties van onze spelverhuur.

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Voetbal 3x