Hier ben je:

Snelheidskooi met Radar (Penalty Schieten)

Snelheidskooi met Radar (Penalty Schieten)

Met de gave Snelheidskooi met Radar kun je ‘Penalty Schieten’ en tegelijkertijd de snelheid meten. Daarvoor dien je de bal wel eerst goed te plaatsen. Combineer richten, trefzekerheid en schotkracht.

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren)
199,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 2,25 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Snelheidskooi met Radar (Penalty Schieten)

Penalty Schieten ken je misschien van voetbal. De bal ligt stil, de voetballer neemt een aanloop en schiet op doel. Hier is er ook een ‘doel’, namelijk de snelheidsmeter. Probeer de bal net bóven de opblaasbare onderrand van de Snelheidskooi met Radar te mikken. Vervolgens verschijnt de digitale puntentelling op een groot scherm. Om die reden is er makkelijk een competitie te maken tussen de deelnemers onderling. Wie haalt bijvoorbeeld de meeste punten na een x-aantal pogingen?

 

Penalty Schieten 2.0: verschillende en verrassende talenten

Dit is niet zomaar penalty schieten, nee, het gaat hier om Penalty Schieten 2.0. Natuurlijk vanwege de Snelheidskooi met Radar. En omdat er meer bij komt kijken dan puur ‘hard schieten’. Want je snelheid wordt enkel goed gemeten wanneer je goed richting de radar schiet. Dus duiken er in de praktijk ineens verschillende en verrassende talenten op. Soms met veel geluk (per ongeluk) en soms door echte klasse. De hilariteit is dan ook groot als de favorieten missen en een outsider schittert.

 

Attractie Snelheidskooi met Radar huren

Zo’n Snelheidskooi met Radar huur je uiteraard bij Attractieverhuur Olivier. Ten eerste bieden we de gehele constructie vlot en voordelig aan. Ten tweede bieden we optioneel breng- en haalservice. In dat geval komen we de attractie voor je brengen en ophalen. Dit terwijl attractieverhuurbedrijven doorgaans op afhaal werken. Dan moet je per se de attractie zelf ophalen. Bij ons heb je de keuze. Bovendien bieden we eveneens aan om de boel op locatie voor je op te bouwen. Dan heb je helemaal geen zorgen meer. Wij regelen het graag!

 

Andere Voetbal Attracties

Bij ons kun je meer voetbalspellen huren uit onze spelverhuur. De Pannakooi Voetbal Arena, Op de Stropdas Schieten, Levend Tafelvoetbal en Shoot Out (penalty schieten) zijn hiervan mooie voorbeelden. Daarnaast is onze Voetbal Rodeo enorm populair.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Voetbal 1x