Hier ben je:

Spidertoren Klimweb met glijbaan

Spidertoren Klimweb met glijbaan

Toffe attractie voor kinderen en volwassenen, Spidertoren Klimweb met glijbaan. Klim via het elastieken web (net) naar boven en eenmaal daar aangekomen glijd je weer naar beneden. Om het vervolgens nog een keer te proberen, zo leuk is het!

Informatie over deze attractie

439,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 14,5 x 4 meter
hoogte: 7,25 meter

Meer informatie over Spidertoren Klimweb met glijbaan

Spidertoren Klimweb met glijbaan. Eerst kruip je onderin de attractie, vervolgens klim je via de elastieken netten omhoog. Een hele uitdaging voor kinderen, maar misschien nog wel meer voor volwassenen. Eenmaal boven aangekomen klim je op de glijbaan en glijd je zo snel mogelijk weer naar beneden. Met zijn hoogte van maar liefst 7,25 meter en de opvallende groene en oranje kleuren is dit een echte blikvanger op elke evenement. Daarnaast is de attractie maar liefst 14,50 meter lang.

 

Competitie, eventueel in estafettevorm

Maak er een competitie van. Tijdens je zeskamp of vriendenmiddag. Laat iedereen zo snel mogelijk naar boven klimmen en vervolgens beneden de pion aan tikken (of hang een bel neer). Wie is het snelste boven en weer beneden. Dit kun je ook in estafettevorm spelen. In dat geval is de Spidertoren Klimweb met glijbaan erg geschikt als toevoeging voor een zeskamp. Uiteraard kan deze attractie ook heel goed ingezet worden als klim- en klauterparadijs voor kinderen.

 

Op- en afbouw door Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier verzorgt standaard de op- en afbouw van deze klimtoren. Zo weet je zeker dat de attractie goed is opgebouwd en gezekerd. Daarnaast is dit nogal een groot en zwaar kussen. Wij hebben de juiste vervoersmiddelen beschikbaar om de klimtoren op elke gewenste locatie neer te zetten. Deze attractie is zowel voorzien van de verplichte veiligheidscertificaten als van een logboek met instructie.

 

Spidertoren Klimweb met glijbaan: alternatieven

Naast de Spidertoren Klimweb met glijbaan kun je nog andere stormbanen huren. Een alternatieve glijbaan voor kinderen is de Mega Glijberg Sprookjesbos. Daarnaast hebben we meerdere Zeskamp Attracties die goed gecombineerd kunnen worden met deze opblaasbare klimtoren.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Logboek met certificaat