Organiseer je binnenkort een feest of evenement in Drenthe en wil je dit extra leuk maken? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan springkussens en huur een springkussen bij Olivier. Onze springkussens doen het altijd goed bij bezoekers en biedt veel plezier aan jong en oud.

Waarom is het leuk om een springkussen te huren?

Het huren van een springkussen voegt een uniek element van plezier en opwinding toe aan elk evenement in Friesland. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een luchtkussen bij Olivier een fantastisch idee is:

Voor welke feesten of evenementen in Drenthe is een springkussen populair?

Onze luchtkussens worden verhuurd voor een breed scala aan feest en evenementen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Populaire springkussens in Drenthe

Hieronder zie je de springkussens die populair zijn onder klanten in Drenthe.

Hoe zit het met de veiligheid van de springkussens?

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze springkussens worden regelmatig geïnspecteerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat de luchtkussens veilig worden opgezet en afgebroken. Bovendien bieden we gedetailleerde instructies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jouw evenement veilig en zonder problemen verloopt.

Wat kost het huren van een springkussen?

De kosten voor het huren van een springkussen variëren afhankelijk van het type, de duur van de huur en eventuele extra diensten zoals bezorging en installatie. Om je een idee te geven, beginnen de prijzen vanaf 89 euro per dag en loopt op tot 169 euro per dag. Specifieke prijzen wordt bij elk springkussen getoond. Onze locatie is gevestigd in Tolbert (Groningen). Wanneer je kiest om het springkussen te laten bezorgen en ophalen in Drenthe rekenen we bezorgkosten van € 0,69 per kilometer.

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een luchtkussen?

Voordat je een springkussen huurt, zijn er belangrijke zaken om rekening mee te houden:

Ik wil een springkussen huren voor mijn feest of evenement in Drenthe, hoe werkt dat?

Het huren van een springkussen bij Olivier is eenvoudig. Klik op het gewenste springkussen, vul het contactformulier in met jouw gegevens en specifieke wensen, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de beschikbaarheid te bevestigen en verdere details te bespreken. Als je wilt dat het luchtkussen wordt bezorgd en opgezet in Drenthe, regelen we dat op de afgesproken dag. Na afloop van jouw evenement halen we het springkussen weer op. Je kunt er ook voor kiezen om het zelf op te halen en terug te brengen bij onze locatie. Houd rekening met de afstand, aangezien onze ophaallocatie in Tolbert (Groningen) is.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik een luchtkussen huren voor meerdere dagen?

  Ja, je kunt het luchtkussen huren voor meerdere dagen. Bij langere verhuurperiodes bieden we kortingen aan. Hoe langer je het luchtkussen huurt, hoe groter de korting, tot wel 50% van de prijs.

 • Moet je borg betalen voor het huren van een luchtkussen?

  Nee, bij ons betaal je geen borg. Wel vragen we om je adresgegevens wanneer je kiest om het luchtkussen zelf op te halen.

 • Hoe lang van tevoren moet ik een springkussen reserveren?

  Het is altijd slim om zo vroeg mogelijk te reserveren, omdat de beschikbaarheid beperkt kan zijn op drukke dagen. Reserveren kan via onze website, e-mail, telefoon of WhatsApp. Voor last minute reserveringen, bijvoorbeeld één of twee dagen van tevoren, raden we aan om te telefonisch contact op te nemen.

 • Moet ik extra betalen voor de blower, grondzeil en grondankers?

  Nee, je betaalt niet extra voor de blower, grondzeil en grondankers. Wordt het springkussen op een harde ondergrond geplaatst? Dan ben je verplicht om veiligheidsmatten te huren voor 9 euro per dag.

 • Het is slecht weer of het regent, kan ik mijn reservering annuleren?

  Bij extreem slecht weer heb je de mogelijkheid om de reservering voor het springkussen te annuleren. Je kunt ook kiezen om een overdekt springkussen te huren of de datum te verplaatsen.

 • Vanaf welke leeftijd is een luchtkussen geschikt?

  Onze luchtkussens zijn geschikt vanaf een leeftijd van 3 jaar of ouder.

 • Moet er toezicht door een volwassene zijn op het luchtkussen?

  Ja. Voor elk springkussen is toezicht door een volwassene verplicht. Dit is een officiële veiligheidsregel van het NVWA die strikt wordt gehandhaafd. We bieden ook de mogelijkheid om onze toezichthouders in te schakelen voor toezicht. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

 • Waar mag ik een springkussen plaatsen?

  Je mag het springkussen zowel plaatsen op een harde ondergrond als zachte ondergrond. Als je het op een harde ondergrond wilt plaatsen, leveren we grondzeil en valmatten.

 • Kan het springkussen worden aangesloten op een verlengsnoer?

  Ja, het springkussen kan worden aangesloten op een verlengsnoer. Houd er wel rekening mee dat het verlengsnoer niet langer mag zijn dan 50 meter.

 • Moet ik het luchtkussen zelf schoonmaken na gebruik?

  Als je het springkussen bij ons ophaalt en zelf terugbrengt, verwachten we dat de klant het springkussen schoonmaakt. Als wij de op- en afbouw verzorgen, zorgen wij ook voor de schoonmaak, tenzij anders afgesproken.

 • Hoelang duurt het opblazen van een springkussen?

  De tijd om een springkussen op te blazen varieert per springkussen vanwege de verschillende groottes. De meeste springkussen zijn opgeblazen tussen de 5-10 minuten.

 • Hoeveel stroom kost het gebruik van een luchtkussen?

  De hoeveelheid stroom die een luchtkussen gebruikt, hangt af van de blower die op het luchtkussen is aangesloten. Onze blowers hebben een vermogen van tussen de 1100 en 1500 watt. Dit betekent dat een blower tussen de 1,1 en 1,5 kilowatt per uur gebruikt.