Hier ben je:

Ring Gooien Cactus

Ring Gooien Cactus

Bij de ‘Ring Gooien Cactus’ gooi je ringen over de armen van de cactus. Eventueel kun je een puntentelling toekennen aan bepaalde armen. Op die manier ontstaat er een competitie.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Ring Gooien Cactus

Ringgooien krijgt een nieuwe dimensie met de Ring Gooien Cactus van Attractieverhuur Olivier. Ditmaal heb je te maken met een groot luchtkussen van drie bij twee meter. Bovenop dit spelkussen staan maar liefst 3 cactussen klaar. Elke cactus heeft twee zijtakken of ‘armen’. In totaal zijn er dus 6 mogelijkheden voor het ringgooien. Vervolgens kun je elke mogelijkheid een bepaald aantal punten meegeven. De strijd begint.

 

Ringgooien met meerdere deelnemers

Naast het complete kussen krijg je natuurlijk ringen om mee te gooien. Dankzij het ruime aantal ringen kunnen meerdere deelnemers tegelijkertijd ringgooien. Het is voor hen allereerst de taak om elkaar niet in de weg te zitten. Of juist wel, als er echt een competitiestrijd heerst. Hoe dan ook gaan mensen (als individuele spelers of teams in tweetallen) hun best doen. Daarna is het de vraag wie deze ronde het spel ‘Ring Gooien Cactus’ heeft gewonnen.

 

Ring Gooien Cactus huren

Het spelkussen ‘Ring Gooien Cactus’ huur je voor een relatief laag bedrag, inclusief ringen. Ook leveren we grondankers en blowers. Samengevat krijg je bij het huren van de attractie een complete set. Verder kun je nog kiezen of je de attractie zelf haalt of laat bezorgen. Daarnaast zou je de op- en afbouw kunnen uitbesteden aan Attractieverhuur Olivier. Vanwege onze ervaring is dat goed geregeld en het scheelt jou natuurlijk tijd en energie.

 

Attractieverhuur Olivier

Attracties zijn niet geheel verrassend onze grote specialiteit. We verhuren een wereld aan attracties en zetten in op laagdrempeligheid, kwaliteit en professionaliteit. Uiteindelijk is het onze missie om gelegenheden en evenementen te laten slagen door leuke attracties. Naast deze variant hebben we ook Ring Werpen Opblaasbaar en het kinderspel Ring Werpen, als onderdeel van kinderspelen Compleet, in assortiment.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Ringen om mee te gooien