Hier ben je:

Bijlwerpen Opblaasbaar

Bijlwerpen Opblaasbaar

Bij Bijlwerpen Opblaasbaar wordt iedereen uitgedaagd om de bijlen in de roos te gooien. We leveren de bijlen in twee verschillende kleuren. Wie wint er tijdens een opblaasbaar potje bijlwerpen?

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag (afhalen en retourneren)
99,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Bijlwerpen Opblaasbaar

Dankzij ‘Bijlwerpen Opblaasbaar’ kun je in één dag een echte bijlwerparena creëren. Dit spel is populair als gezellige en (elkaar) uitdagende groepsactiviteit. Omdat de sport uit Canada/Amerika is komen overwaaien, noemen we de attractie ‘Axe Throwing’. Bijlwerpen als officieus teamuitje begon overigens al bij de Scandinaviërs, die elkaar al eeuwen uitdaagden.

 

Bijlwerpen Opblaasbaar Teamstrijd

Dat uitdagen kan vervolgens in verschillende vormen. Ten eerste kun je het puur individueel tegen elkaar opnemen. Ten tweede kun je kiezen voor een teamstrijd. Want de bijlen zijn uitgevoerd in team rood en team geel. Welk team weet de bijl het vaakst in de roos te werpen? Laat het oermens in jezelf los, ontketen je strijdkreten, smijt je krachten in de strijd. Dit is Bijlwerpen Opblaasbaar, Axe Throwing in de opblaasbare variant.

 

Axe Throwing: nog meer competitie

De roos vormt vanzelfsprekend het doelwit. Daarnaast zou je een puntentelling toe kunnen kennen aan de omliggende ringen (nog meer competitie). Anders zijn veel worpen voor niets uitgevoerd. Wanneer de ringen ook punten opleveren, creëer je meer spanning onderling. Misschien dat team rood de roos weleens mist, maar de ring ernaast wel vaak raakt. Terwijl team geel bijvoorbeeld regelmatig de roos treft, maar tussendoor steeds de buitenring pakt. Dan wordt het nog interessant qua behaalde punten!

 

Bijlwerpen Opblaasbaar huren

Je huurt het complete kussen, inclusief blowers en bijlen, voor een laag bedrag. Vooral wanneer de je kosten deelt door het aantal deelnemers. Bovendien kun je de op- en afbouw ook goedkoop uitbesteden. Dat scheelt je tijd en energie. De attractie Bijlwerpen Opblaasbaar is geschikt als teamuitje en groepsactiviteit voor alle leeftijden en gelegenheden. Attractieverhuur Olivier heeft naast deze attractie nog meer Sport en Spel attracties in het assortiment.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Bijlen om te werpen