Hier ben je:

Speelparadijs Kersteditie

Studio Olivier: Fundome Kersteditie

De vermakelijke Fundome Kersteditie in Studio Olivier barst van kerstgezelligheid. Doe allerlei leuke activiteiten in de kerstsferen. Dit overdekte kerst-wonderland biedt heel wat plezier. Mooi uitstapje voor gezinnen en groepjes.

Informatie over dit uitje

Prijs op aanvraag (afhankelijk van aantal attracties en aantal dagen)


Bijzonderheden

locatie: op elke locatie mogelijk

Meer informatie over Speelparadijs Kersteditie

Het Speelparadijs Kersteditie staat bekend om de mooie verzameling attracties voor kleine groepjes en gezinnen. Ook duo’s (tweetallen of stelletjes) komen hier graag. Terwijl het doorgaans al een leuk uitstapje is, maakt de kersteditie alles nog aantrekkelijker. Het is er supergezellig dankzij de ruimschootse kerstversiering en kerstattributen. Bovendien zijn sommige attracties eveneens omgedoopt in het aansprekende kerst-thema.

 

Interactive Play System en indoor boogschieten

Uitjesbedrijf Olivier Events biedt onder andere een Interactive Play System (IPS) aan. Dit is een opblaasbare attractie in combinatie met interactieve en digitale elementen. Zo staat er in het speelparadisj bijvoorbeeld een opblaasbaar en interactief drumstel. Sla zo snel mogelijk op de plekken waar de lampjes gaan branden. Zo’n activiteit is grappig, actief en uitdagend. Daarnaast kun je indoor boogschieten! Over uitdagend gesproken: schiet balletjes uit de lucht met pijl en boog, heel gaaf.

 

Speelparadijs Kersteditie: Rendier Rodeo en fotomoment Kerstdecor

Ook is ons populaire rodeotoestel omgeturnd in Rendier Rodeo! De omschrijving is simpel: blijf zitten op een (wild) bewegend rendier. Vanwege de onverwachte bewegingen zal de uitvoering waarschijnlijk wat lastiger zijn. Verder biedt deze kersteditie van het Speelparadijs de Basketbal Game ‘Lose your Balls’. Probeer je basketballen eerder kwijt te raken dan je directe tegenstander. ‘Mega 4 op een rij’ en ‘Rol de Bal’ vormen aanvullende activiteiten, evenals Bibberspiraal en Stokvangen Elektrisch. En er is nog meer, zoals de Snelheidskooi met Radar. Tot slot wijzen we graag op een optioneel fotomoment bij het Kerstdecor. Daarmee zorg je voor een blijvende herinnering aan een gezellig uitstapje bij het Speelparadijs Kersteditie.

 

Geschikt voor gezinnen en kleine groepjes

Het Speelparadijs Kersteditie is uitstekend geschikt voor gezinnen en kleine groepjes. Olivier Events verzorgt dit evenement vaak in sportzalen, bij horecalocaties en bij kerstmarkten. Dit kan een weekend tussen Sinterklaas en Kerst zijn maar ook de hele kerstvakantie. Bovenstaand een voorbeeld van hoe zo’n speelparadijs eruit kan zien maar onze partner Attractieverhuur Olivier biedt tal van attracties aan die geschikt zijn en passen in dit evenement.