Nieuwsoverzicht

Hier ben je:

Privacy statement Olivier Events

Olivier Events hecht waarde aan een privacy statement. En we begrijpen dat onze gasten dat ook doen. Vandaar delen we in ons statement belangrijke uitgangspunten rond privacy. Deze uitgangspunten gelden voor zowel Olivier Events als Café Olivier, Partyvervoer Olivier en Attractieverhuur Olivier.

Zo gaan wij om met persoonsgegevens

Mogelijk kies je ervoor om persoonsgegevens te verstrekken via onze website. Dat kan bijvoorbeeld bij het reserveren van uitjes en attracties. Of bij contact- en informatieaanvragen. Besef dan dat Olivier Events die gegevens enkel gebruikt om je reservering of aanvraag te kunnen beantwoorden.

We werken puur met gegevens die je zelf aan ons hebt verstrekt. We beschermen die gegevens. Op die manier geven we invulling aan de Algemene verordening gegevensbescherming. De betreffende gegevens zullen niet aan derden verstrekt worden. Het is altijd mogelijk om de door jou verstrekte gegevens te laten aanpassen.

Zo gaan wij om met bezoekgegevens

Je weet nu hoe we omgaan met persoonsgegevens. Daarnaast zijn er zaken als bezoekgegevens. Via de website worden die (algemene) gegevens bijgehouden. Zo registeren we onder andere het IP-adres van de computer, de aangeklikte informatie en het moment van vaanvragen.

Olivier Events verzamelt deze gegevens voor gebruikersstatistieken en inzichten met betrekking tot verbetermogelijkheden. Je bezoekgegevens zijn en blijven anoniem. Derden krijgen geen toegang.

Zo gaan wij om met analyses door zoekmachines

Olivier Events schakelt analyses door zoekmachines in. Daardoor weten we hoe bezoekers op onze website terechtkomen. Vervolgens zien we hoe bezoekers de website gebruiken. Dankzij dit soort inzichten kunnen we de website zoals benoemd verbeteren.

Google Analytics verkrijgt bezoekersinformatie, zoals het IP-adres. Lees om die reden eveneens het privacybeleid van Google en Google Analytics. Google Analytics verstrekt ons rapporten met de gewenste verbetermogelijkheden. Het kan gebeuren dat Google wettelijk wordt verplicht informatie aan derden te verschaffen. Ook zou het kunnen dat derden informatie namens Google verwerken. Olivier Events draagt daarvoor geen verantwoordelijkheid. Bij het gebruik van deze site stem je er mee in dat wij Google Analytics inschakelen.

Zo gaan wij om met beeldmateriaal, sociale media en deelknoppen

Olivier Events pakt uit met uitjes, Attractieverhuur Olivier staat voor een wereld aan attractieplezier. Café Olivier biedt intussen internationaal bier, terwijl Partyvervoer Olivier in een veilige (en stijlvolle) terugreis voorziet. Dit zijn stuk voor stuk momenten waarbij gasten enthousiast zijn. Dat delen we graag op sociale media met foto’s en filmpjes. Uiteraard doen we dat alleen wanneer we vooraf toestemming hebben gevraagd. Ook vermelden we geen persoonlijke gegevens van gasten. Indien gasten zelf expliciet aangeven dat zij vermeld (‘tag’/‘mention’, vermelding) willen worden, kunnen we daartoe besluiten. We hoeven dit echter niet te doen. Ben je per ongeluk bij hoge uitzondering zonder toestemming op beeld beland? Laat het ons weten, dan kunnen we het beeld bewerken of verwijderen.

Eventueel past Olivier Events deelknoppen toe op de website. Dat zijn knoppen van sociale media. Die knoppen verschijnen vanwege een aangeleverde code. We kunnen niet uitsluiten dat die code een ‘cookie’ bevat. Lees daarom ook de privacyverklaringen van de sociale media achter de deelknoppen.

Privacy statement: dit kunnen we van je vragen

Afhankelijk van de gekozen dienst vragen wij om NAW-gegevens (Naam, Adres en Woonplaats). Verder vragen we contactgegevens, zoals je e-mailadres en telefoonnummer. Door samen te werken met Olivier Events stem je in met het privacy statement zoals hier beschreven.

Covid-19 Update: Alles ‘gewoon’ open, de leukste uitjes mogelijk

De leukste uitjes mogelijk: Olivier Events heeft alles open. Van het uitjesbedrijf en het partyvervoer tot het café en de attractieverhuur. Je kunt direct reserveren via onze website. En sla je slag, want er is weer veel interesse om activiteiten te doen. De entertainers leveren dagelijks veel enthousiasme bij alle activiteiten die ze begeleiden. 

 

Dit is de positiefste corona-update tot nu toe, aangezien alles weer kan. En er daadwerkelijk flink geboekt wordt. In principe kon er ook al wat, zoals de buitenactiviteiten en terrasbezoek. Daar kwamen later de binnenactiviteiten en het cafébezoek bij. Een paar weken geleden werd in principe alles versoepeld. Sindsdien loopt het storm bij Olivier Events.

 

Er spelen nu enkel nog wat basismaatregelen. Het gaat dan allereerst (uiteraard) om enigszins afstand houden. Daarnaast vinden we het fijn als je je handen van tevoren goed wast. Verder is het belangrijk dat je klachtenvrij bent. Dat riedeltje is intussen bekend, maar dienen we nog wel te benoemen. Gelukkig mag het vooral weer over plezier en uitstapjes gaan.

 

Eetcafé met goed eten voor een lage prijs (plus aanbevolen speciaalbiertjes)

Oké, we zijn dus weer los, buiten en binnen. Hier geldt dat we graag de aandacht vestigen op het geliefde eetcafé, Café Olivier. Waar je nog goed kunt eten voor een lage prijs, wat een genot. Zeker in deze tijden waarin veel zaken juist alles duurder maken. Logischerwijs, gezien de coronatijd, kunnen wij ook niet alles spotgoedkoop blijven aanbieden. Maar over het algemeen blijven we bijzonder voordelig, goedkoper.

 

Het cafépersoneel staat voor je klaar en bedient naast lekker eten de beste speciaalbiertjes. Kortom, haast je naar de Mauritsdwarsstraat (29) in Groningen. Want daar zit je goed en rustig. Met een mooi bord eten en een biertje. Dat is genieten!

 

Café open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur.

 

Heel veel activiteiten en attracties

Verder willen we de aandacht vanzelfsprekend vestigen op ons uitjesbedrijf Olivier Events. Met aanvullend Attractieverhuur Olivier. Beide takken van sport zijn enorm in trek. Daarom komt het bijna voor dat we volledig vol zitten, geen plek hebben. Vanwege de drukte roepen we op om snel je uitje of attracties te reserveren/huren. Dan heb je meer kans op succes.

 

Als A-merk in activiteiten en attracties hebben we een ongekend groot aanbod. Bekijk de uitjes, huur een attractie en beleef een topdag. Olivier pakt uit. Nu jij nog. Het mag weer!

Covid-19 Update: Terras open met eten en buitenactiviteiten!

In deze nieuwste corona-update hebben we goed nieuws te melden. De terrassen mogen immers sinds enige tijd weer open. Nu het vaker mooi en zonnig weer is, gooien ook wij het terras open. Vanaf zaterdag 8 mei 2021 kun je bij ons terecht. En: er is eten! Dit smaakt goed. 

 

We startten het eetcafé namelijk weer op. Dat betekent dat je gewoon vanaf het terras heerlijk grote porties kunt bestellen. Bijvoorbeeld een flink bord friet met satéspiesjes of een echte Wienerschnitzel. Evengoed zijn er de wereld aan hapjes te bestellen. Verder bieden we onder andere tosti’s, snacks en allerlei andere lekkernijen. Dat wordt genieten aan tafel.

 

Al met al mag je genieten en je laten bedienen door ons vriendelijke personeel. Eindelijk is het zover. De horeca open, een middagje uit met elkaar. Wij heten dus jullie meer dan welkom op het terras van Café Olivier, aan de Mauritsdwarsstraat (29) in Groningen. Hier geniet je van ouderwetse gezelligheid, voorzien van verleidelijke versnaperingen. Plus… bier natuurlijk!

 

Want als internationaal biercafé blijven we uiteraard met plezier biertjes tappen. Door de coronacrisis is het aanbod tijdelijk minder uitgebreid dan normaal, tegelijkertijd is er nog steeds genoeg keus. Proef die heerlijke biertjes en een voorbode van het oude normaal. Afstand onderling is nu nog gewenst, maar vroeg of laat volgen er meer versoepelingen. Daar proosten we op.

 

Buitenactiviteiten Groningen, Friesland en Drenthe (+overige provincies)

Daarnaast starten we de uitjes en het attractieverhuur weer op. Dat betekent dat jullie weer allemaal activiteiten kunnen beleven! Reserveer nu alvast de uitjes van je voorkeur, aangezien er veel belangstelling is. We merken dat iedereen er aan toe is om weer leuke dingen te doen.

 

Gelukkig maar! Het houdt alleen in dat uitjes of attracties soms al geserveerd zijn. Om die reden roepen we op vroegtijdig een uitje te reserveren. Wij bieden vermakelijke buitenactiviteiten aan in Groningen, Friesland en Drenthe. Verder zijn we op aanvraag actief in de overige provincies.

 

Aanrader: toertocht Kickbikes vanaf Café Olivier Groningen

Een Kickbike is een stoere, sportieve en leuk step. Zo’n exemplaar leent zich uitstekend voor een mooie en gezonde toertocht buiten. Daarom hebben we twee routes uitgezet. Allereerst kun je kiezen voor een route door Stad, wanneer je de Groningen graag ziet. Ten tweede heb je een route die uiteindelijk de stad uitgaat, een ‘groenere’ editie. De keus is aan jou. Eenmaal terug kun je lekker het terras op. We verhuren de Kickbike vanaf Café Olivier voor 16 euro.

Covid-19 Update: met positiviteit en goede moed de lockdown uitzitten

Minister-president Mark Rutte maakte bekend wat verwacht werd: de lockdown gaat langer door, tot 9 februari maar liefst. Dat is natuurlijk een mokerslag voor Olivier Events, Café Olivier en Partyvervoer Olivier, evenals Olivier Groepsreizen en Attractieverhuur Olivier. Toch kijken we met positiviteit en goede moed vooruit. 

 

Want er komen betere tijden aan, dat staat vast. Allereerst zijn er goedgekeurde vaccins en worden er al allemaal mensen geprikt. Dat tempo wordt de komende maanden nog verder opgevoerd. Daardoor zal de gewenste groepsimmuniteit sneller gerealiseerd worden. En dan hoeven we ook niet langer van lockdown naar lockdown, dus dat is goed nieuws.

 

Ten tweede zijn wij keihard aan het werk om ons aanbod uit te breiden en te verbeteren. Neem nu de uitjes, we kunnen inmiddels meer dan 70 activiteiten aanbieden. Daarnaast staan er zo’n 120 attracties op de ‘menukaart’ bij Olivier Attractieverhuur. Verder zijn er nieuwe groepsreizen in voorbereiding, is het café startklaar en zal de limousine evengoed terugkeren.

 

Bovendien timmeren we online en offline aan de weg. Onze online vindbaarheid is opnieuw verbeterd, waar we straks de vruchten van plukken als er meer mag. En we verbeteren eveneens de offline omgeving: we creëren nieuwe kantoren en innovatieve werkplekken voor het personeel.

 

Hoe doen jullie dat?

 

Dat timmeren is niet geheel onopgemerkt gebleven. Logischerwijs ontvingen we vragen over de verbouwingen op ons terrein. Bijvoorbeeld: Hoe doen jullie dat?  Antwoord: we doen zoveel mogelijk zelf! In het coronatijdperk steekt iedereen z’n handen uit de mouwen op een andere manier. Daarom zijn we van entertainers veranderd in klusjesmensen en bouwvakkers.

 

Aangezien dat verbouwen nog best een operatie is, zijn we wel ‘zoet’ de komende weken. Zoet en met goede moed. Want als dat virus straks ingedamd is, als de vaccinaties massaal zijn benut en als die versoepelingen komen: dan zijn wij er helemaal klaar voor. En reken maar dat we uitpakken!

 

Covid-19 Update: keuze uit 120 nieuwe attracties

Attractieverhuur Olivier: huur een attractie bij je thuis

Reken af met de verveling thuis. Olivier Events introduceert met trots Attractieverhuur Olivier. Met ruim 120 attracties kun je het vermaak in huis (of in de tuin) halen. Ook voor scholen en de buurt(vereniging) is dit een goed idee. Eindelijk weer wat leuks te doen.

 

Bekijk hier alle attracties. Elke attractie is online te reserveren. Wat betreft de uitjes hebben we momenteel een coronastop vanwege de gedeeltelijke lockdown. We hopen die activiteiten zo snel mogelijk weer te hervatten. Gelukkig is er één uitzonderingspositie en dat is de Fundome.

 

Olivier Events: Fundome open voor kleine groepjes

Maak kennis met de Fundome van Studio Olivier in De Postwagen (Tolbert, Groningen). Hier beleef je allerlei activiteiten voor een superzacht entreeprijsje. De Fundome is open voor kleine groepjes van maximaal 4 personen. Ook gezinnen zijn van harte welkom in deze superleuke en sfeerrijke ruimte vol activiteiten.

 

Café Olivier en Partyvervoer Olivier: tijdelijk gesloten

Ondanks het opheffen van de verzwaring van de gedeeltelijke lockdown, is het café noodgedwongen dicht. Ook vóór de verzwaring moesten restaurants en cafés al dicht. Daar verandert dus niets aan na de versoepeling. In de situatie van de gedeeltelijke lockdown zijn de restaurants en cafés voorlopig verplicht dicht.

 

Vervolgens komen we bij het partyvervoer, met de bekende en geliefde roze limousine. We hebben dit zo lang mogelijk in stand willen houden, maar helaas moeten we pauzeren. De wens is er om het limousineverhuur uiteindelijk weer op te starten, wanneer de situatie het toelaat.

 

Vacatures Olivier

Vacature Entertainer voor spelshows

Olivier Events is een jong en constant groeiend bedrijf dat spelshows, activiteiten, attractieverhuur en themafeesten begeleidt en verzorgt. Als entertainer zorg je ervoor dat elke activiteit een groot feest wordt en dat de gasten hun dag niet snel zullen vergeten.

Wat ga je doen?
Als entertainer presenteer je spelshows en themafeesten. Je voelt de groep aan en bent enthousiast. Je kent onze spelshows en je weet je aan te passen aan de groep. Je werkdag is iedere keer anders en zit vol verrassingen. Je bent flexibel en vindt het leuk om voor een groep te staan. De gasten komen voor jou waardoor je de ster van elke show bent. Je weet de shows eigen te maken en gaat gepast om met de gasten. Mocht je het ook leuk vinden om themafeesten te draaien? Dan weet je precies welke platen je moet draaien en bij de groep past. Daarnaast vind je het niet erg om op te gaan in het thema, ben je vandaag Heidi of Anton op het Après-ski feest of toch de cowboy of cowgirl op het Country en Western feest? Je maakt er een groot feest van binnen een enthousiast en ervaren team. Vind je het nog te spannend? Dan nemen we je bij de hand, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij werken met een hecht en zeer betrokken team. Met onze 80 uitjes is geen dag hetzelfde!

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Het presenteren en begeleiden van spelshows en themafeesten. Je zorgt voor een lach op het gezicht bij de gasten en kan een groep aanvoelen wat zij van je verwachten.

Wie ben jij?
-Je bent flexibel en bereid om te leren.
-Je houdt van aanpakken.
-Je gaat graag om met mensen.
-Je bent collegiaal en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
-Je weet een groep te vermaken en staat stevig in je schoenen.

Wat zijn de functie-eisen?
-Opleiding is niet belangrijk, het gaat ons om de persoon.
-Minimaal 16 jaar en ouder.
-Graag met mensen werken en een teamplayer.
-Vooral op zaterdagen beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
-Je werkt in een hecht team.
-Je hebt flexibele werktijden die jij zelf kan aangeven.
-Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde.
-Werken bij een groeiend en mooi bedrijf.
-Jij bepaalt je eigen beschikbaarheid.

Heb je nog twijfels of dit bij je past? Loop gerust en dagje mee. Stuur een mailtje naar [email protected], vul het contactformulier op de site in. Je kunt ons ook bellen op 0594-855812 of stuur een appje naar 0619260680.

Vacature Activiteitenbegeleider

Olivier Events is een jong en constant groeiend bedrijf dat spelshows, activiteiten, attractieverhuur en themafeesten begeleidt en verzorgt. Als entertainer zorg je ervoor dat elke activiteit een groot feest wordt en dat de gasten hun dag niet snel zullen vergeten.

Wat ga je doen?
Als activiteitenbegeleider begeleidt je verschillende activiteiten die veelal competitief zijn. Je vangt groepen op en verdeelt hen in groepjes waarna je vervolgens de spellen uitlegt. Je houdt overzicht en kunt zowel kinderen als volwassenen vermaken. Je weet de gasten enthousiast te maken, bent positief en zorgt dat de activiteiten in goede banen wordt geleid. Met ruim 80 uitjes zijn de activiteiten zeer divers, zo begeleid je de ene dag het spel Archery Tag en de andere dag een Family Games of een Expeditie Robinson. Je werkt graag met mensen, bent behulpzaam en maakt makkelijk een praatje. Je wordt bij de hand genomen door een ervaren en betrokken team. Bij Olivier Events is geen dag hetzelfde. Als activiteitenbegeleider heb je te maken met zowel kinderen als volwassenen.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Het begeleiden van activiteiten. Je zorgt ervoor dat de gasten goed voorbereid onder jouw begeleiding deelnemen aan de activiteiten. Je hebt oog voor de groep en bent daar waar nodig is. Je brengt de gasten een lach op het gezicht en steekt graag je handen uit de mouwen. Je bent collegiaal en werkt graag met mensen.

Wie ben jij?
-Je bent flexibel en bereid om te leren.
-Je houdt van aanpakken.
-Je gaat graag om met mensen.
-Je bent collegiaal en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
-Je weet een groep te vermaken.

Wat zijn de functie-eisen?
-Opleiding is niet belangrijk, het gaat ons om de persoon.
-Minimaal 15 jaar en ouder.
-Graag met mensen werken en een teamplayer.
-Vooral op zaterdagen beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
-Je gaat werken in een hecht team.
-Je hebt flexibele werktijden die je zelf kan aangeven.
-Het werk is afwisselend en geen dag is hetzelfde.
-Werken bij een groeiend en mooi bedrijf.
-Je bepaalt je eigen beschikbaarheid.

Heb je nog twijfels of dit bij je past? Loop gerust en dagje mee. Stuur een mailtje naar [email protected], vul het contactformulier op de site in. Je kunt ons ook bellen op 0594-855812 of stuur een appje naar 0619260680.

Vacature Magazijnmedewerker

Olivier Events is een jong en constant groeiend bedrijf dat spelshows, activiteiten, attractieverhuur en themafeesten begeleidt en verzorgt. Als entertainer zorg je ervoor dat elke activiteit een groot feest wordt en dat de gasten hun dag niet snel zullen vergeten.

Wat ga je doen?
Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het materiaal. Je bent nauw betrokken met alle collega’s en het hart van alle spelshows, activiteiten, attracties en themafeesten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en zet de activiteiten, attracties, spelshows en themafeesten voor de entertainers klaar. Je controleert het materiaal en zorgt ervoor dat alles compleet bij elkaar is. Je hebt rijbewijs B en kan of wil leren rijden met een aanhanger. Je hebt overzicht in het magazijn en weet alle materialen te vinden. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Het magazijn en alle attributen, luchtkussens, materialen, licht en geluid. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw collega’s. Je zorgt dat de materialen op orde zijn en brengt materialen naar locatie of haalt de materialen op. Je houdt contact met het kantoor als er materiaal ontbreekt of niet naar behoren werkt. Je bekijkt de planning en zorgt ervoor dat de materialen aan de hand hiervan klaar liggen voor de collega’s. In sommige gevallen zul je ook activiteiten en spelshows opbouwen. Je bent een duizendpoot en steekt graag jouw handen uit de mouwen. Geen dag is dan hetzelfde.

Wie ben jij?
-Je bent flexibel en bereid om te leren.
-Je houdt van aanpakken.
-Je bent collegiaal en je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.
-Je hebt een actieve houding en bent een echte doener.
-Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
-Je wil graag bezig zijn en fysiek werk uitvoeren.

Wat zijn de functie-eisen?
-Opleiding is niet belangrijk, het gaat ons om de persoon.
-Minimaal 16 jaar en ouder.
-Een teamplayer.
-In het bezit van een rijbewijs B (autorijbewijs).

Wat bieden wij jou?
-Je gaat werken in een hecht team.
-Je hebt flexibele werktijden.
-Het werk is erg afwisselend en geen dag is hetzelfde.
-Werken bij een groeiend en mooi bedrijf.
-Je bepaalt je eigen beschikbaarheid.

Heb je nog twijfels of dit bij je past? Loop gerust en dagje mee. Stuur een mailtje naar [email protected], vul het contactformulier op de site in. Je kan ons ook bellen op 0594-855812 of stuur een appje naar 06-19260680.