De leukste uitjes mogelijk: Olivier Events heeft alles open. Van het uitjesbedrijf en het partyvervoer tot het café en de attractieverhuur. Je kunt direct reserveren via onze website. En sla je slag, want er is weer veel interesse om activiteiten te doen. De entertainers leveren dagelijks veel enthousiasme bij alle activiteiten die ze begeleiden. 

 

Dit is de positiefste corona-update tot nu toe, aangezien alles weer kan. En er daadwerkelijk flink geboekt wordt. In principe kon er ook al wat, zoals de buitenactiviteiten en terrasbezoek. Daar kwamen later de binnenactiviteiten en het cafébezoek bij. Een paar weken geleden werd in principe alles versoepeld. Sindsdien loopt het storm bij Olivier Events.

 

Er spelen nu enkel nog wat basismaatregelen. Het gaat dan allereerst (uiteraard) om enigszins afstand houden. Daarnaast vinden we het fijn als je je handen van tevoren goed wast. Verder is het belangrijk dat je klachtenvrij bent. Dat riedeltje is intussen bekend, maar dienen we nog wel te benoemen. Gelukkig mag het vooral weer over plezier en uitstapjes gaan.

 

Eetcafé met goed eten voor een lage prijs (plus aanbevolen speciaalbiertjes)

Oké, we zijn dus weer los, buiten en binnen. Hier geldt dat we graag de aandacht vestigen op het geliefde eetcafé, Café Olivier. Waar je nog goed kunt eten voor een lage prijs, wat een genot. Zeker in deze tijden waarin veel zaken juist alles duurder maken. Logischerwijs, gezien de coronatijd, kunnen wij ook niet alles spotgoedkoop blijven aanbieden. Maar over het algemeen blijven we bijzonder voordelig, goedkoper.

 

Het cafépersoneel staat voor je klaar en bedient naast lekker eten de beste speciaalbiertjes. Kortom, haast je naar de Mauritsdwarsstraat (29) in Groningen. Want daar zit je goed en rustig. Met een mooi bord eten en een biertje. Dat is genieten!

 

Café open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur.

 

Heel veel activiteiten en attracties

Verder willen we de aandacht vanzelfsprekend vestigen op ons uitjesbedrijf Olivier Events. Met aanvullend Attractieverhuur Olivier. Beide takken van sport zijn enorm in trek. Daarom komt het bijna voor dat we volledig vol zitten, geen plek hebben. Vanwege de drukte roepen we op om snel je uitje of attracties te reserveren/huren. Dan heb je meer kans op succes.

 

Als A-merk in activiteiten en attracties hebben we een ongekend groot aanbod. Bekijk de uitjes, huur een attractie en beleef een topdag. Olivier pakt uit. Nu jij nog. Het mag weer!