Minister-president Mark Rutte maakte bekend wat verwacht werd: de lockdown gaat langer door, tot 9 februari maar liefst. Dat is natuurlijk een mokerslag voor Olivier Events, Café Olivier en Partyvervoer Olivier, evenals Olivier Groepsreizen en Attractieverhuur Olivier. Toch kijken we met positiviteit en goede moed vooruit. 

 

Want er komen betere tijden aan, dat staat vast. Allereerst zijn er goedgekeurde vaccins en worden er al allemaal mensen geprikt. Dat tempo wordt de komende maanden nog verder opgevoerd. Daardoor zal de gewenste groepsimmuniteit sneller gerealiseerd worden. En dan hoeven we ook niet langer van lockdown naar lockdown, dus dat is goed nieuws.

 

Ten tweede zijn wij keihard aan het werk om ons aanbod uit te breiden en te verbeteren. Neem nu de uitjes, we kunnen inmiddels meer dan 70 activiteiten aanbieden. Daarnaast staan er zo’n 120 attracties op de ‘menukaart’ bij Olivier Attractieverhuur. Verder zijn er nieuwe groepsreizen in voorbereiding, is het café startklaar en zal de limousine evengoed terugkeren.

 

Bovendien timmeren we online en offline aan de weg. Onze online vindbaarheid is opnieuw verbeterd, waar we straks de vruchten van plukken als er meer mag. En we verbeteren eveneens de offline omgeving: we creëren nieuwe kantoren en innovatieve werkplekken voor het personeel.

 

Hoe doen jullie dat?

 

Dat timmeren is niet geheel onopgemerkt gebleven. Logischerwijs ontvingen we vragen over de verbouwingen op ons terrein. Bijvoorbeeld: Hoe doen jullie dat?  Antwoord: we doen zoveel mogelijk zelf! In het coronatijdperk steekt iedereen z’n handen uit de mouwen op een andere manier. Daarom zijn we van entertainers veranderd in klusjesmensen en bouwvakkers.

 

Aangezien dat verbouwen nog best een operatie is, zijn we wel ‘zoet’ de komende weken. Zoet en met goede moed. Want als dat virus straks ingedamd is, als de vaccinaties massaal zijn benut en als die versoepelingen komen: dan zijn wij er helemaal klaar voor. En reken maar dat we uitpakken!