Attractieverhuur Olivier: huur een attractie bij je thuis

Reken af met de verveling thuis. Olivier Events introduceert met trots Attractieverhuur Olivier. Met ruim 120 attracties kun je het vermaak in huis (of in de tuin) halen. Ook voor scholen en de buurt(vereniging) is dit een goed idee. Eindelijk weer wat leuks te doen.

 

Bekijk hier alle attracties. Elke attractie is online te reserveren. Wat betreft de uitjes hebben we momenteel een coronastop vanwege de gedeeltelijke lockdown. We hopen die activiteiten zo snel mogelijk weer te hervatten. Gelukkig is er één uitzonderingspositie en dat is de Fundome.

 

Olivier Events: Fundome open voor kleine groepjes

Maak kennis met de Fundome van Studio Olivier in De Postwagen (Tolbert, Groningen). Hier beleef je allerlei activiteiten voor een superzacht entreeprijsje. De Fundome is open voor kleine groepjes van maximaal 4 personen. Ook gezinnen zijn van harte welkom in deze superleuke en sfeerrijke ruimte vol activiteiten.

 

Café Olivier en Partyvervoer Olivier: tijdelijk gesloten

Ondanks het opheffen van de verzwaring van de gedeeltelijke lockdown, is het café noodgedwongen dicht. Ook vóór de verzwaring moesten restaurants en cafés al dicht. Daar verandert dus niets aan na de versoepeling. In de situatie van de gedeeltelijke lockdown zijn de restaurants en cafés voorlopig verplicht dicht.

 

Vervolgens komen we bij het partyvervoer, met de bekende en geliefde roze limousine. We hebben dit zo lang mogelijk in stand willen houden, maar helaas moeten we pauzeren. De wens is er om het limousineverhuur uiteindelijk weer op te starten, wanneer de situatie het toelaat.