In deze nieuwste corona-update hebben we goed nieuws te melden. De terrassen mogen immers sinds enige tijd weer open. Nu het vaker mooi en zonnig weer is, gooien ook wij het terras open. Vanaf zaterdag 8 mei 2021 kun je bij ons terecht. En: er is eten! Dit smaakt goed. 

 

We startten het eetcafé namelijk weer op. Dat betekent dat je gewoon vanaf het terras heerlijk grote porties kunt bestellen. Bijvoorbeeld een flink bord friet met satéspiesjes of een echte Wienerschnitzel. Evengoed zijn er de wereld aan hapjes te bestellen. Verder bieden we onder andere tosti’s, snacks en allerlei andere lekkernijen. Dat wordt genieten aan tafel.

 

Al met al mag je genieten en je laten bedienen door ons vriendelijke personeel. Eindelijk is het zover. De horeca open, een middagje uit met elkaar. Wij heten dus jullie meer dan welkom op het terras van Café Olivier, aan de Mauritsdwarsstraat (29) in Groningen. Hier geniet je van ouderwetse gezelligheid, voorzien van verleidelijke versnaperingen. Plus… bier natuurlijk!

 

Want als internationaal biercafé blijven we uiteraard met plezier biertjes tappen. Door de coronacrisis is het aanbod tijdelijk minder uitgebreid dan normaal, tegelijkertijd is er nog steeds genoeg keus. Proef die heerlijke biertjes en een voorbode van het oude normaal. Afstand onderling is nu nog gewenst, maar vroeg of laat volgen er meer versoepelingen. Daar proosten we op.

 

Buitenactiviteiten Groningen, Friesland en Drenthe (+overige provincies)

Daarnaast starten we de uitjes en het attractieverhuur weer op. Dat betekent dat jullie weer allemaal activiteiten kunnen beleven! Reserveer nu alvast de uitjes van je voorkeur, aangezien er veel belangstelling is. We merken dat iedereen er aan toe is om weer leuke dingen te doen.

 

Gelukkig maar! Het houdt alleen in dat uitjes of attracties soms al geserveerd zijn. Om die reden roepen we op vroegtijdig een uitje te reserveren. Wij bieden vermakelijke buitenactiviteiten aan in Groningen, Friesland en Drenthe. Verder zijn we op aanvraag actief in de overige provincies.

 

Aanrader: toertocht Kickbikes vanaf Café Olivier Groningen

Een Kickbike is een stoere, sportieve en leuk step. Zo’n exemplaar leent zich uitstekend voor een mooie en gezonde toertocht buiten. Daarom hebben we twee routes uitgezet. Allereerst kun je kiezen voor een route door Stad, wanneer je de Groningen graag ziet. Ten tweede heb je een route die uiteindelijk de stad uitgaat, een ‘groenere’ editie. De keus is aan jou. Eenmaal terug kun je lekker het terras op. We verhuren de Kickbike vanaf Café Olivier voor 16 euro.