Hier ben je:

Hobbelpaard Race Western

Hobbelpaard Race Western

Zowel jonge als oude Cowboys en Cowgirls kunnen plaats nemen op de hobbelpaarden. Ze gaan klaar staan in het startvak en Go! Daar gaan ze. Wie is er als eerste bij de finish? Deze attractie is erg geschikt voor zeskampen, op scholen en bedrijfsfamiliedagen. Geschikt voor de hele familie.

Informatie over deze attractie

259,- voor een dag (afhalen en retourneren)
289,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 15 x 7,2 meter
hoogte: 4 meter
gewicht: 120 kilo

Meer informatie over Hobbelpaard Race Western

Klaar voor de start? Jihaa, let’s go! Race met maximaal zes personen zo snel mogelijk naar de finish, met behulp van opblaasbare hobbelpaarden. De Hobbelpaard Race Western is leuk (en geschikt) voor jong en oud. Deze attractie bestaat uit een Western gedecoreerde racebaan met zes startvakken. De cowboy of cowgirl die als eerste de uitgang bereikt heeft gewonnen. Uiteraard kan dit ook zonder competitie. De baan is maar liefst 15 meter lang en 7,2 meter breed. Door de hoogte van 4 meter is dit een absolute eyecatcher.

 

Geschikt voor zeskampen, scholen en bedrijfsfamiliedagen

Het Hobbelpaard Race Western is geschikt voor zeskampen, als activiteit op scholen of (bedrijfs-) familiedagen. De opblaasbare baan wordt geleverd met zes opblaasbare hobbelpaarden. Dit kunnen zowel volwassenen of kinderpaarden zijn. Het voordeel van deze attractie is, is dat het ook enorm leuk is om naar te kijken voor de toeschouwers. Bij een zeskamp zullen de overige teamleden hun talent naar de overwinning schreeuwen. Een andere optie is dit onderdeel met het hele team te spelen, in dat geval wordt de tijd bijgehouden.

 

Het vervoer en de op- en afbouw geheel verzorgt

Doordat dit kussen 120 kilo zwaar is kiezen de meeste huurders ervoor om de attractie te laten brengen en ophalen. Wij verzorgen dan tevens de op- en afbouw van het kussen. Het is uiteraard ook mogelijk deze inflatable zelf bij ons op te halen en weer terug te brengen. In dat geval is een grote bus of aanhangwagen nodig. Dit is dan ook de meest voordelige optie.

 

Hobbelpaard Race en meer Western attracties

Naast de Hobbelpaard Race Western heeft Attractieverhuur Olivier nog meer Westernattracties in het assortiment. Zo is het eenvoudig om een Westernevent te organiseren. Voorbeelden van andere attracties zijn: Western Rodeo (Cowboy Simulator), Bungeerun Western, Geweerschieten en Cactus Werpen. Daarnaast is dit een leuke combinatie met Ringsteken te Paard. Bij het huren van meerdere attracties bieden we aantrekkelijke kortingen aan.

Ontdek ook onze spelkussens, spelverhuur en andere zeskamp spellen om te huren.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Opblaasbare hobbelpaarden 6x
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel