Hier ben je:

Opblaasbare Voetbalboarding

Opblaasbare voetbalboarding

Speel een heerlijk potje boardingvoetbal (voetbal met borden eromheen) dankzij onze opblaasbare voetbalboarding. Zo heb je zomaar een pop-up boardingveld gecreëerd. Een mooi veld voor standaard voetbal, rokvoetbal of bubbelvoetbal.

Informatie over deze attractie

119,- voor een dag (afhalen en retourneren)
169,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 12 x 6 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Opblaasbare Voetbalboarding

Met onze opblaasbare voetbalboarding maak je een aantrekkelijk en uitnodigend boardingveld. Vervolgens kan het spel beginnen. Welk team maakt de meeste doelpunten? Attractieverhuur Olivier verhuurt deze voetbalarena voor een laag bedrag. Grijp daarom deze kans en verzeker jezelf van een populaire attractie voor gelegenheden en evenementen.

 

Pop-up boardingveld

Een boardingveld is simpel geformuleerd een veld dat omgeven is door borden. Daardoor kunnen spelers de bal ‘kaatsen’ via de bebording. Om die reden levert dit veld een heel andere speldynamiek dan een gewoon voetbalveld. De bebording fungeert immers als extra strategisch onderdeel. Spelers benutten de opblaasbare voetbalboarding onder andere om de bal tactisch over te spelen. Soms zijn zulke velden voor langere tijd met vaste borden. Omdat ons veld opblaasbaar is, spreken we van een pop-up boardingveld.

 

Opblaasbare Voetbalboarding huren

Je kunt onze opblaasbare voetbalboarding huren tegen een gereduceerd tarief. We kunnen attracties goedkoper aanbieden, aangezien we gebruikmaken van schaalgrootte. Door de grote hoeveelheid verhuurde attracties is het mogelijk hier en daar te stunten. We zijn dan ook blij dat deze voetbalarena inmiddels tot de best verhuurde attracties behoort. Wil je evenals allemaal anderen ervaren hoe succesvol zo’n attractie is? Sla dan nu je slag en huur deze attractie voor een dag.

 

Combinatie rokvoetbal of bubbelvoetbal

Overweeg een combinatie met de attracties Rokvoetbal en Bubbelvoetbal (Bumper Ball). Bij rokvoetbal krijgen de deelnemers allemaal ‘hoepelrokjes’ aan. Dat is ten eerste een absurd gezicht, ten tweede bemoeilijkt het de oog-voet coördinatie. Vandaar daalt het kwaliteitsverschil tussen de deelnemers. Daarnaast is er dat bubbelvoetbal. De naam verklapt hier alles, want je gaat letterlijk een bubbel in. Die bubbel fungeert vervolgens als stootkussen en uiteraard gaat voetballen weer wat lastiger. Dat wordt hoe dan ook lachen!

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel