Hier ben je:

Jimmy’s Nachos Verwarmer

Jimmy’s Nachos Verwarmer

Een smakelijke aanvulling voor je evenement, verse warme nachos. Met Jimmy’s Nachos Verwarmer is het extra makkelijk. Desgewenst levert Attractieverhuur Olivier ook de tortillachips, vouwtrays en sausjes.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
69,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
1,50 p.p. (optioneel: ingrediënten, incl. vouwtray & saus naar keuze)

 

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0.4 x 0,4 meter
hoogte: 0,5 meter

Meer informatie over Jimmy’s Nachos Verwarmer

Een heerlijke toevoeging op je evenement, verse warme nachos. Met de Jimmy’s Nachos Verwarmer is het heel makkelijk. Zo kun je de nachowarmer op bijna elke plek kwijt en je hoeft niet voor te bereiden. Nachos zijn een soort chips met mais als hoofdingrediënt, zijn daarom ook glutenvrij. Nachos zijn er in verschillende smaken zoals barbecue, chili en kaas. Naturel tortillachips is extra lekker met een dipsaus. Oorspronkelijk komen nachos uit Mexico en zijn het in stukken gesneden tortilla’s. In Nederland worden nachos steeds populairder en worden ze zowel als snack en als hoofdgerecht gegeten. Daarom is deze ook populair in onze partyverhuur en funfood assortiment.

 

Attractieverhuur Olivier kan de tortillachips, vouwtrays en sausjes leveren

Vul de Jimmy’s Nachos Verwarmer met zakken tortillachips en schep de inhoud af en toe om. Voor de nachos zijn er twee sauzen beschikbaar: Cheese en Salsa. Attractieverhuur Olivier kan deze sauzen in portiebakjes leveren, samen met de vouwtrays waar één portie nachos en een bakje saus in past. Daarnaast kun je de nachos extra smaak geven door er Jalapeño pepers overheen te strooien. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf voor de ingrediënten te zorgen en alleen de nachowarmer te huren.

 

Jimmy’s Nachos Verwarmer: huurprijs terugverdienen

De nachowarmer verhuren we veel aan dorpsfeesten, pleinfeesten op scholen en buurtverenigingen. Tip: verdien de huurprijs terug door de nachos te verkopen in porties. De schep voor het portioneren levert Olivier Events standaard mee. De nachowarmer wordt aan de bovenkant gevuld, het uitserveren gebeurd aan de achterkant. De nachos worden door middel van warmte onderin en een warmtelamp bovenin verhit.

 

Verkoop of geef de nachos weg vanuit onze Foodtruck Aanhangwagen

Attractieverhuur Olivier heeft naast de Jimmy’s Nachos Verwarmer nog meer equipment voor je evenement. Zo verhuren we een oven voor pizza’s en Flammkuchen, hebben we een Professionele Poffertjesplaat in ons assortiment en leveren we suikerspin- en popcornmachines. Op dit moment is ook de apparatuur voor Spirello’s populair en hebben we onze eigen Foodtruck Aanhangwagen.