Hier ben je:

Suikerspinmachine

Suikerspinmachine

Met onze professionele Suikerspinmachine kun je zelf de lekkerste suikerspinnen maken. De verleidelijke suikerspinnen zijn als luchtige traktatie geliefd bij alle leeftijden. Deze attractie trekt hoe dan ook de aandacht.

Informatie over deze attractie

69,- voor een dag (afhalen en retourneren)
99,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
0,29 voor de ingrediënten per suikerspin


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 0,5 x 0,5 meter
hoogte: 0,6 meter

Meer informatie over Suikerspinmachine

Huur een echte Suikerspinmachine bij Attractieverhuur Olivier uit ons Fun Food en Partyverhuur assortiment. Ons attractieverhuurbedrijf blinkt uit in smaakvolle attracties voor drankjes en zoetigheden. We bieden onder andere een Ranja-Olifant en de Ranja-Koe. Qua zoetigheid spant en spint de Suikerspinmachine de kroon. Want stiekem valt werkelijk iedereen in de verleiding voor zo’n heerlijke versnapering. Dus steel de show op bijvoorbeeld een evenement, open dag of kinderfeestje.

 

Evenement

Een evenement is incompleet zonder allerlei lekkernijen. Anders hebben bezoekers een reden om elders te kijken, wanneer ze zin in iets krijgen. Daarom voegt deze attractie absoluut wat toe aan het evenement. Deelnemers genieten van een vrolijke, smaakrijke suikerspin. Daar waren ze nu echt even aan toe. Vervolgens kunnen ze vol enthousiasme verder.

 

Open dag

Tijdens een open dag hanteren we dezelfde argumentatielijn. En terecht, aangezien loyaliteit ook door de maag gaat. Maak de mooiste suikerspinnen of geef bezoekers de gelegenheid dat zelf te doen. Omdat het allemaal kan. Dit alles voor één dag tegen een heel goedkoop bedrag. Dat past bij de laagdrempeligheid van Attractieverhuur Olivier. Dezelfde laagdrempeligheid straal je uit met de Suikerspinmachine. Naast deze zoete lekkernij verhuren we nog meer Fun Food attracties, denk bijvoorbeeld aan de Nachos Verwarmer, de professionele Popcornmachine of de Poffertjesplaat.

 

Suikerspinmachine bij een kinderfeestje

We hebben wat voorbeelden genoemd van mogelijke toepassingen. Daarnaast kun je zo’n machine gewoon voor de lol huren! Voor thuis, een ‘attractie’ voor het gezin. Samen suikerspinnen maken. Of voor het kinderfeestje! Reken maar dat dat letterlijk en figuurlijk in de smaak valt bij de aanwezige kinderen. De luchtige suikerspinnen bezorgen kinderen een lekkere herinnering aan een leuk en origineel kinderfeestje. Al met al vormt deze machine de ideale invulling of aanvulling van een kinderfeestje. En samengevat, in het algemeen, is zo’n machine sowieso gewoon ‘heel cool’ als attractie.

 

Wat krijg je?

  • Suikerspinmachine
  • Hoeveelheid ingrediënten naar wens
  • Stokjes voor de suikerspinnen