Hier ben je:

Zeskamp vol spektakel

Zeskamp vol spektakel

‘Zeskamp vol spektakel’ is een keigoede naamgever voor deze activiteit, want de naam zeg het al. Jullie gaan met humor, vrolijkheid en gezelligheid de strijd aan op zes verschillende onderdelen.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Zeskamp vol spektakel

Vermaak, afwisseling (dynamiek) en teambuilding worden genoemd als argumenten om deze activiteit te boeken. Niet voor niets behoort de Zeskamp vol spektakel tot de veel geboekte uitjes van Olivier Events. Van obstakels tot boogschieters en gladiatoren, je maakt heel wat mee. Dus slide deze activiteit in de DM van je vrienden, familieleden of collega’s of gooi het in de groepsapp, want dit wordt weer een hilarisch groepsuitje.

 

Gave onderdelen

Zal best allemaal, maar waar bestaat die zeskamp dan uit? Nou, het begint onder andere bij een opblaasbare hindernisbaan en het Gladiatorenspel. Verder worden jullie uitgerust met pijl en boog voor een lekker potje boogschieten (erg tof). Er zijn meerdere kersen op de taart, bijvoorbeeld de Obstacle Run en sumoworstelen. Stuk voor stuk plezierige en gave onderdelen waarbij gemoedelijkheid en teambuilding hoogtij vieren. Kies voor spektakel.

 

Zeskamp vol spektakel: groter, gekker, beter

De bovenstaande prijsinformatie berust op het ‘basispakket’ van de Zeskamp vol spektakel en dit biedt sowieso al voldoende voor een leuke dag. Maar… Het kan natuurlijk altijd (nog) groter, gekker en beter. Geef ons gerust je voorkeuren door via het opmerkingenveld in het onderstaande formulier en dan bespreken we de mogelijkheden. Voor grote groepen werken we sowieso met een uitgebreider pakket. Hoe meer personen, des te groter en meer activiteiten en attracties we meenemen. We maken graag een programma klaar met bijvoorbeeld een specifiek doel zoals teambuilding en/ of vertrouwen.

 

Prettig en professioneel

Je uitje organiseren via Olivier Events is een verstandige zet. Door jarenlange inzet en ervaring zijn we uitgegroeid tot een A-merk in groepsuitjes. We hanteren een prettige en professionele werkwijze. Bekijk onze locaties en uitjes voor een volledig overzicht van alle opties. Goed om te weten: veel uitjes kunnen we ook op je eigen locatie verzorgen. Neem contact op of vul het onderstaande formulier in om de Zeskamp vol spektakel aan te vragen.