Hier ben je:

Teambuilding Tournament

Teambuilding Tournament

Teambuilding Tournament is het leukste toernooi voor het personeelsuitje. Breng alle collega’s bij elkaar voor een lading spellen met sfeer, plezier en samenwerking. Dit dynamische uitje is vermakelijk voor iedereen.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 17 personen)
289,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
groepen vanaf 80 personen: speciale voordeelprijs
locatie: zowel op onze locaties als op je eigen locatie (beide mogelijk)

Meer informatie over Teambuilding Tournament

Met al die uitjes van Olivier Events is het soms lastig kiezen. Wat te doen? Het Teambuilding Tournament maakt direct een einde aan alle keuzestress. Dit uitje is de ideale mix van verschillende activiteiten. Zo ben je niet gebonden aan één spel, maar komen er heel wat spellen voorbij. Dat brengt snelheid, afwisseling en uitdaging met zich mee. De onderdelen van dit uitje zijn speciaal bedoeld om het teamgevoel aan te spreken. Een uitje met verbinding maar toch heel leuk. Logisch dus dat dit spellentoernooi ongekend populair is bij Olivier. Sla je slag!

 

Plezier en samenwerking

Help je collega’s in balans te blijven bij het XXL Balansspel, werk effectief samen bij de funslang en ervaar de kracht van Rodeostier ‘Bully’. Doe je best bij Mep de Mol en het letterpakkenspel, ga los bij de Skippyrace en zet het vizier op scherp bij Geweer Schieten. Vervolgens is het tijd voor Disc Golf. Het Teambuilding Tournament staat voor plezier en samenwerking, teambuilding in optima forma. Laat de strijd beginnen.

 

Over Olivier Events

Olivier Events pakt uit met uitjes. Enthousiaste, energieke en ervaren entertainers begeleiden de activiteiten op verschillende locaties in het land. Sinds 2011 hebben we duizenden uitjes en feestjes gefaciliteerd. Dankzij onze jarenlange track record (structurele prestaties op het gebied van uitjes) weet je dat het goed zit, een geruststellende gedachte. Grote én kleine bedrijven kunnen bij ons terecht voor een teamuitje.

 

Teambuilding Tournament: deze activiteit boeken

Bezig met het plannen van een personeelsuitje? Wacht niet langer. Het Teambuilding Tournament is een goed idee. Verstuur zo snel mogelijk een aanvraag via het formulier onder de tekst. Wij zorgen dat alles verder wordt geregeld. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Hoe dan ook kijken onze entertainers er naar uit om jullie een topdag te bezorgen.