Hier ben je:

Typisch Jaren Tachtig

Typisch Jaren Tachtig

Bij Typisch Jaren Tachtig herbeleven jullie het tijdperk van sportieve hoogtepunten (EK, Joop Zoetemelk) en culturele pareltjes als De Fabeltjeskrant en Bassie & Adriaan. Dus, who you gonna call? (Ghostbusters!)

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Typisch Jaren Tachtig

Het nostalgische groepsuitje Typisch Jaren Tachtig laat de groep afreizen naar de jaren 80 van de twintigste eeuw. Onder meer de rages rolschaatsen en Rubik’s Cube passeren de revue. Ook kinderseries en sporten die voldoen aan het predicaat ‘Typisch Jaren Tachtig’ komen voorbij. Van entertainment tot grote gebeurtenissen waardoor deze activiteit een grote ode is aan een bijzonder decennium in de historie. Kies voor heerlijke herkenbaarheid. Zo speel je tijdens de quiz op onze echte retro Pacman arcadekast, met joystick!

 

Dirty, festijn en sfeer

Elk decennium drukt een eigen stempel op de geschiedenis en de jaren 80 zijn daar ook in geslaagd. Dirty Dancing en discodansen bepalen het tijdsbeeld, evenals het haarmatje bij mannen en de muzikale ‘fun-wens’ van de vrouwen. Dit groepsuitje is een waar festijn vol hits, sportieve prestaties en andere wapenfeiten die Typisch Jaren Tachtig zijn. Dat is pas genieten. Een sfeervol geheel, gezelligheid ten top. Hier moet je bij zijn.

 

Typisch Jaren Tachtig: Feestelijke spelshow

Typisch Jaren Tachtig biedt al met al een feestelijke spelshow. Groepen beleven veel plezier met de diverse spelrondes en de energieke quizmaster. Wat weten jullie nog van de jaren 80? Dit is ongetwijfeld een leuke activiteit voor vrienden, collega’s en familie. Breng ze bij elkaar voor een flinke dosis humor en herinneringen. Dus zing mee met de oude klassiekers, laat je horen bij de vragen en claim de overwinning van Typisch Jaren Tachtig.

 

Rambo, Rocky en de magnetron

Bij deze activiteit knallen we door het verleden. Sylvester Stallone schittert met Rambo en Rocky. En wat is trouwens de link tussen de magnetron en de jaren 80? We nemen jullie graag mee naar de jaren 80. Boek dit uitje vandaag nog via het onderstaande contactformulier van Olivier Events, het A-merk in groepsuitjes. Naast deze spelshow hebben we ook andere decennia zoals Oh, Wat Een Decennium (90’s) en Heroes From The 00’s. Stuur ons een mailtje en we reageren zo snel mogelijk op je aanvraag.