Hier ben je:

Heroes From The 00’s

Heroes From The 00’s

Heroes From the 00’s neemt je in een superleuke spelquiz mee naar 2000-2010, het decennium van de kapsalon (gerecht), The Dark Knight en heel veel meer. Nostalgie en humor voorop.

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Heroes From The 00’s

Het eerste decennium vanaf 2000 staat bol van de grote gebeurtenissen en daar kom je achter bij Heroes From The 00’s. Voor de één een feest der herkenning, voor de ander een opfriscursus waar https://olivierevents.nl/bwlm-shop/uitjes/oh-wat-een-decennium-90s/je ‘u’ tegen zegt. Dat ik dat niet meer wist, wat slecht. Hoe dan ook komen we met grof geschut de wapenfeiten delen, een ervaren entertainer van Olivier Events vuurt allerlei vragen. Daarnaast speel je ook nog een ronde Mario Karts op een echte, ouderwetse, Nintendo Wii.

 

Jumpstyle, kapsalon en Angry Birds

Boos kijkende vogels en het hoogtepunt van de Jumpstyle. Dat zijn zomaar twee markerende evenementen in dit decennium. Nog veel groter nieuws is de ontdekking van de kapsalon. En dan niet die zaak waar je haren worden geknipt, maar het gerecht. Oké, dit is uiteraard met een grote knipoog allemaal. En dat geldt ook voor de spelquiz zelf, leuk en luchtig.

 

Heroes From The 00’s, smaakvol én historisch

Meerdere helden van de 00’s zijn bijzonder smaakvol. Mooie herinneringen aan een bijzonder tijdperk in onze geschiedenis. De eerste jaren van het nieuwe millennium, waar we genoeg grappen over kunnen maken. Maar er is zeker ook ruimte voor een serieuze, historische terugblik. Welke nieuwsfeiten domineerden daadwerkelijk de media in de 00’s?

 

Muziek, vleermuisman en vuurwerkramp

In het startdecennium van 2000 was er een verschrikkelijke vuurwerkramp in Enschede. In Amerika vlogen twee vliegtuigen het World Trade Center in. Ook dit soort gebeurtenissen komen voorbij in de spelquiz. Je zult ontdekken wat je onbewust nog wist en wat je totaal ontgaan is. Een hele openbaring in sommige gevallen. Doe je best, want het is wel een teamstrijd met je vrienden, familie of collega’s! Verder is er vooral de vrolijke toon. Welk muziek herken jij? En wat weet jij nog van de films in die periode? Een ‘vleermuisman’ werd ‘realistisch’ geportretteerd en er verschenen films van bijvoorbeeld Zwartboek tot The Notebook. Dit nostalgische festijn is intussen fijn voor het brein. Kortom: herbeleef de Heroes From The 00’s!