Hier ben je:

Oh, Wat Een Decennium! (90’s)

Oh, Wat Een Decennium! (90’s)

Deze ludieke spelshow stopt jullie met plezier in de tijdmachine. Jullie belanden in het tijdperk van boybands en de Spice Girls. Van flippo’s tot de Furby: oh, wat een decennium!

Informatie over dit uitje

14,- per persoon (vanaf 17 personen)
238,- per groep (tot en met 16 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Oh, Wat Een Decennium! (90’s)

De groepsactiviteit Oh, Wat Een Decennium(!) is vrijwel altijd populair onder verschillende generaties. Pacman, de Golfoorlog en voetbalklassiekers, alles komt voorbij. Met interactie, vermaak en heel veel mooie herinneringen. Daarmee biedt de activiteit vooral flink wat gezelligheid. Je kunt je namelijk vast wel voorstellen dat er automatisch verhalen op tafel komen, bij het passeren van al die historische gebeurtenissen. Ondertussen speel je op een echte Super Nintendo, speel je de quiz met behulp van stemkastjes en kijkt onze entertainer welk team het beste ‘hakt’.

 

Muziek en Mandela

Dit is niet zomaar een willekeurig decennium. Het is een bijzonder tijdperk met een eigen gezicht en een eigen beleving. Nelson Mandela, eindelijk vrij. De populariteit van Super Mario Bros, bijna net zo bijzonder. En dan nog de muziek! Dat was pas muziek. Uitmuntende parels en extreem foute nummers, er valt genoeg te genieten. Hierbij wordt jullie kennis uitgebreid op de proef gesteld.

 

Oh, Wat Een Decennium: Spelshow met spektakel

Het levert een uitje met spektakel op. Wat weten jullie nog van de jaren 90? Raad wat er gebeurde, laat je stem horen als de muziek klinkt en zorg dat je sneller bent dan de rest bij het beantwoorden van de vragen. Olivier Events pakt uit met Oh, wat een decennium! Mis deze spelshow niet en roep je vrienden, collega’s of familie bij elkaar en stap in de tijdmachine voor hilariteit en historie.

 

Trainingsjasestafette

We duiken in alle hoekjes en gaten van de geschiedenis. Guldens vliegen je om de oren, de trainingsjasestafette laat je lachen en filmfragmenten doen je beseffen dat het een speciaal decennium was. Wat weet jij nog van de series van toen en daarnaast, waar denk je aan bij Bergkamp en Tetris? De topper van Olivier Events neemt je in verschillende spelrondes en een zinderende finale mee naar de tijd van toen. Met andere woorden. Beleef het, opnieuw!