Hier ben je:

Themafeest Saturday Night Fever

Themafeest Saturday Night Fever

We keren terug naar de tijd van de afrokapsels en broeken met wijde pijpen bij het Themafeest Saturday Night Fever. Inclusief dj-booth, lichtshow, stijlvol decor en toepasselijke activiteiten voor liefhebbers.

Informatie over dit themafeest

14,- per persoon (vanaf 42 personen)
588,- per groep (tot en met 41 personen)
Tijdsduur: 210 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: grote groepen.
groepen vanaf 120 personen: speciale voordeelprijs
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)
extra optie (1), karaokeshow: 179,-
extra optie (2), kleding jaren 70: 19,- p.p.
extra optie (3), verlichte dansvloer en truss carré: 829,-
karaokeshow is inbegrepen vanaf 42 personen

Meer informatie over Themafeest Saturday Night Fever

De zaal is helemaal ingericht op het Themafeest Saturday Night Fever. Dat zet direct de toon, waarbij discoballen en kleine decoraties het sfeerbeeld aanvullen. Het beeld wordt gecompleteerd door een spetterende lichtshow, een rookmachine en een bellenblaasmachine. Als ‘bijgerecht’ hangen er ook nog veel spiegelbollen. Een ervaren dj draait de beste disco classics en iedereen kleedt zich zo groovy mogelijk. Een echt discofeest!

 

Van Limbo tot de Nostalgische Spelen

Alle elementen en ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk Themafeest Saturday Night Fever van Olivier Events. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor de liefhebbers. Ren je Rot, Schiettent (of Touwtrekken) en de Toppopquiz bijvoorbeeld. Limbo Dansen en de Nostalgische Spelen zijn eveneens activiteiten waar (vrijwillige) deelname mogelijk is. Deze leuke en laagdrempelige tussendoortjes zorgen voor een extra feestelijk en vrolijk tintje.

 

Krachtige karaoke

Groepen vanaf 42 personen profiteren van een extra warm welkom: zij ontvangen, geheel inbegrepen, een eigen karaokeshow. Ga voor krachtige karaoke met duizenden Engelstalige, honderden Nederlandstalige en tientallen Duitstalige hitknallers. Iedereen kan meezingen dankzij de getoonde teksten op de grote schermen. Het is mogelijk om automatisch een puntentelling te laten lopen maar zingen voor de fun kan ook. Samen met de entertainer wordt dit een topfeest. Groepen tot en met 41 personen betalen een kleine bijdrage voor karaoke.

 

Themafeest Saturday Night Fever: kleding uit de jaren 70 (tip)

Optioneel: hoe leuk is het als alle gasten zich bij ontvangst kunnen omkleden met de door ons beschikbaar gestelde kleding uit de jaren 70? Haarbanden; blouses; boa’s; pruiken, hoofddeksels en oversized brillen kunnen worden gepast bij een grote, verlichte spiegel. Na afloop mogen de kledingstukken als aandenken mee naar huis. De prijzen voor deze attributen zijn op aanvraag. Er zijn nog meer mogelijkheden om dit themafeest uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan leuke attracties, zoals een nostalgische bibberspiraal, stokvangen of een mega sjoelbak. Kortom, mogelijkheden genoeg voor een topuitje van Olivier Events.